0
Rendeléseim Pontjaim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció
0 hozzászólás | 2018. október 05, péntek 10:04

Szerintem mindenki vágyik rá, hogy hálószobája is tündököljön. Ezt a hatást látványosan az ágyneműhuzattal érhetjük el.  Ez a szatén ágyneműhuzat kitűnő választás. Önnek való a 7 részes ágyneműgarnitúra, ha szereti a kényelmet, elegáns megjelenést. Ezzel ágya összképe harmonikus lesz. 

0 hozzászólás | 2018. szeptemper 25, kedd 11:17

Ha szeretne egy vagány, minden korosztálynak és nemnek megfelelő ágyneműhuzatot, akkor ez Önnek való. Szép színeivel a hálószoba dísze lesz. Végre a hálószobánkba is beköltözhet a természet látványa ágynemű formájában. Ez a 3 részes ágyneműgarnitúra percek alatt álomba ringatja. Kellemes érzés lesz benne feküdni, hiszen puhaságával hívogatni fogja.

0 hozzászólás | 2018. szeptemper 17, hétfő 11:55

Ha szeretne apartmanjában, hotelében egy olyan paplant amiben kellemes és pihentető érzés aludni, akkor ajánlom figyelmébe ezt a steppelt ágyneműt. Ez a paplan amellett, hogy jó meleg és puha, még igazán pénztárca barát is. 
Vendégeinek egy magas minőségű, Magyarországon készült paplannal tud szállodájában kellemes és pihentető alvást biztosítani. Antiallergén microfiber steppelt paplan, mely kellemes és finom tapintású. A paplan belseje szilikon golyócskákkal van megtöltve. 

0 hozzászólás | 2018. szeptemper 12, szerda 11:24

Hajtsa álomra fejét egy stílusos ágyneműhuzatban. Hívogatni fogja az ágy, ha egy ilyen dizájnos három részes ágyneműgarnitúra várja. Ez az ágyneműhuzat kiváló minőségű, kevert szálas pamut anyagú.  Önnek való a 3 részes ágyneműgarnitúra, ha azt a hatást szeretné elérni a hálószobában, mintha egy pillangókkal teli réten lenne.  Puha anyagának köszönhetően hamar álomba szenderül.

0 hozzászólás | 2018. április 02, hétfő 19:20

Végre itt a Május hónap, a csodálatos virágok a természet színkavalkádjának a hónapja, az ágynemű garnitúrádon is. A Természet is igazi pompába öltözik, Te is öltöztesd ágyneműhuzatodat és hálószobádat! Javaslok a hálószobába egy gyönyörű 7 részes 3D Virágos ágyneműhuzatot, mely minden bizonnyal feldobja a hálószobád hangulatát.

0 hozzászólás | 2018. március 26, hétfő 19:25

Várod már a jó időt? A Tavaszt és a Nyarat. Igazi nyári hangulatban lesz részed ha választasz magadnak egy Hollywood-i stílusú pamut 7 részes ágyneműhuzatot. Gyönyörű pamut ágyneműhuzat melyen a kék tenger-, napszemüveg-, kék ég és kagylók és sokféle kis tengeri  figurák láthatók. A hálószobádba is  a forró nyár hangulata tombol, amikor felhúzod ezt a 7 részes ágyneműhuzat garnitúrát.  Tartalma 2 db Nagypárna huzatot 70 x 90 cm méretben, 2 db kispárnahuzatot 40 x 50 cm méretben,  2 db paplanhuzatot 140 x 200 cm méretben plusz 1 db franciaágy lepedőt 200 x 220 cm méretűt.

0 hozzászólás | 2018. március 18, vasárnap 15:55

Megérkezik lassan Hozzánk a Tavasz melyet minden évben nagyon várunk.  Ebben az időszakban szoktuk otthonainkat is lomtalanítani-, és nagytakarítani. A lakás minden zuga frissítésre vár, köztük a hálószoba is. Ebben a helységben is megtakarítjuk az ablakot-, portalanítunk. Átmossuk függönyeinket-, sötétítőnket, és ágyneműhuzatinkat is. Igazi  tavasz-váró virágos ágyneműhuzatink érkeztek, melyben öröm az alvás. A virágos ágyneműhuzat hatással van a hangulatunkra, estéinkre. Nagyon jó érzés egy virágos ágyneműhuzatban tölteni az éjszakát. Bárkinek nemtől és kortól függetlenül ajánlom. 

0 hozzászólás | 2018. március 11, vasárnap 19:45

Ébredjünk fel  téli álmainkból,  frissüljünk fel a tavaszi szélben…! Válasszunk magunknak új tavaszi mintás  nagy-paplanos ágyneműhuzatokat hálószobánkba. A tavaszi kék színárnyalataiban ajánlom ezt az üde, hangulatos 6 részes dupla paplanos ágyneműhuzatot. Ez a 6 részes nagy-paplanos ágyneműhuzat két személy részére kitűnő választás, azoknak akik szeretnek egy nagy paplannal takarózni.

0 hozzászólás | 2018. március 01, csütörtök 11:43

100% pamut gyeremek gumis lepedő 4 színben, kis-fiúknak, kis-lányoknak egyaránt ;)
Minden szülőnek a legfontosabb az hogy gyermekének a legjobbat adja. Így hát a pihenéséhez a legjobb matracot, baba-plédet, ágyneműt , ágyneműhuzatot és lepedőt igyekszik megvásárolni. Egy kisbaba nagyon sokat alszik még eleinte az elő hónapjaiban, ezért a matracára a legjobb minőségű 100% pamut gumis lepedőt ajánlom. A legkisebb gyerek gumis lepedők 70 x 140 cm-es méretben választhatók, különböző alapszínekben és mintákban. 

0 hozzászólás | 2018. február 13, kedd 17:19

Kényelmes, pihentető alvás meghatározza a másnapunkat.  Hagyományos, régi, jól bevált pehely –paplan  hozzásegít a mély alváshoz. Válogatott pehelyből, külön-külön cellákba befújják a pelyhet  és így varrják le a paplant. A pehelypaplan fedőrétege természetes alapanyagból készül, pamut vagy amely Nálunk is megtalálható a selyem-angin mely nagyon szép tavaszi mintás. Az a fontos hogy jól szellőzzön, tollbiztos legyen és az hogy természetes alapanyagú.

0 hozzászólás | 2018. február 12, hétfő 16:28

Várod már a forró nap sugarát? A Zebra mintás pamut ágyneműhuzat garnitúra igazi afrikai hangulatot  idézget bennünk. Stílusos Zebra csík mintás ágyneműhuzat fehér alapon a fekete csíkokkal, ez a minta nem mindennapi egy hálószobában. Mutatós pamut ágyneműhuzat  garnitúra  különböző kiegészítőkkel. Puha kellemes tapintású anyaga kimondottan jó hatással van pihenésünkre. Ez a zebra csíkos pamut ágyneműhuzat garnitúra gombos kivitel, a gombok az ágyneműhuzatok végében vannak, így nem zavaró alvás közben. Vidám hangulatú ágyneműhuzat, annak ellenére,  hogy nem a hivalkodó meleg színekkel vannak ötvözve, mert képzeletünkben a Zebra csak a meleg égtájakat kedveli.

0 hozzászólás | 2018. január 25, csütörtök 09:14

Díszpárnák különböző huzatokkal, amelyekkel díszíthetjük szobánkat, lakásunkat, otthonunkat.  A díszpárna történetét az Ókori Egyiptomból eredeztetik, nagyon szerették az egyiptomiak a szép tárgyakat és törekedtek az otthonaik kicicomázására. Európában az áttörést a tudor kor hozta meg, onnantól terjedt el, majd az ipari forradalom után ugrásszerűen megnőtt a népszerűsége. Miért jó a díszpárna, miért szeretjük, miért fontos kiegészítő a lakberendezésben? Van egy lakásunk, házunk: amelybe veszünk lakberendezési tárgyakat, bútorokat az elképzelésünk szerint. Kialakitunk az otthonunkba egy saját dizájnt, saját stílust, színvilágot. A díszpárnák az otthonunkban a lakberendezésünk krémjét alkotják. 

0 hozzászólás | 2018. január 22, hétfő 18:42

Minden ember számára a párna a pihenést és az álmok világát idézi elő. A pihe puha antiallergén kispárna nagyon impozáns darab. De mi is a párna, honnan ered a szó, a jelentés, és mi a története? A párna régiesen szólva: putok, főalj, fej alj majd fejtámasz, fejpárna. A párna eredetileg is egy olyan ülő és fekvő alkalmatosság volt: amivel megtámasztották a fejet.  A párna legfőbb feladata: hogy kitöltse a matrac és az arc közötti nyak alatti részt. Egy párnának nem csak fejtámasznak kell lennie, hanem teljesen egyenes vonalba, kell hozni a gerincoszlopot. A nyugalom és pihentető alvás minden ember számára jár. A minőségi pihenés nagyon fontos ezért a legjobb, ha van egy közepesen kemény párnánk.  Az antialergén párna nem csak közepesen kemény, hanem nagyon egyenletes és folyamatos alátámasztást biztosít számunkra. 

0 hozzászólás | 2018. január 19, péntek 14:21

Már az egyiptomiak is ismerték a lepedőt, igaz ezek még gyékényfonat vászonból készültek. Manapság több lepedő fajtát gyártanak, így mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet. Készülnek vászonból, pamutból, frottírból, lepedők, és ezeknek gumírozott fajtái. A mai kor elengedhetetlen része a pamut vagy gumis lepedő. Minden család és minden családtagnak van lepedője, ami az ágynemű részét képezi.  A lepedő célja, hogy védje a fekvő helyünket, illetve komfortot biztosítson a számunkra. A mai technológia már nagyon előrehaladott ezért nagyon nagy a piaci választék lepedőkben. Mindenki megtalálja a saját igényeinek és céljainak megfelelő anyagú lepedőjét

0 hozzászólás | 2018. január 18, csütörtök 18:11

Minden otthonban vannak funkciós textíliák. Ezek olyan kiegészítők, amelyek feldobják a lakás összképét, mint ez a narancs paplan ágytakaró is. Steppelés technikáját már öreganyáink is tudták. Ez pedig csak korszerűsödött, ahogy láthatjuk ebben a narancs ágytakaróban. A steppelés: olyan varrás, amikor két textil darab közé betétanyagot tesznek. A betétdarabokat, ahogy ennél a narancs paplannál láthatjuk, négyzet alakban rögzítik. Nagyon praktikus eljárás, mert kimondottan tartóssá teszi az ágytakarót és még szép is. Kitűnő anyagokból van összerakva. pamut bőrbarát külső, poliészter belső. Ennek a szteppelt ágytakarónak pamut külső anyaga puha természetes szál, ami komfortunkat biztosítja. 

0 hozzászólás | 2018. január 14, vasárnap 22:16

Milyen szubjektív elképzelésűnk lehet egy kétszínű kék fehér ágyneműhuzatról? Nézzük meg és vegyük számításba milyen kedvenc szín kombinációink illetve színárnyalataink vannak. Melyek azok a domináns színek, amit szeretünk, és hogyan tudjuk összeegyeztetni ezzel a kék ágynemű huzattal? Milyen harmóniában állnak a környezetűnk színes vagy pasztellszínű bútoraival, esetleg a szobánk falaival? Nem égbekiáltó hiba, ha nincs, tökéletes összességében teljes harmóniában egy kék ágyneműhuzat a környezettel. Egyes irányzatok szerint, minden embernek megvan a saját fizikai, lelki, stílusa. 

0 hozzászólás | 2018. január 08, hétfő 20:38

Meseszép mesék gyönyörű hercegleámyai mosolyognak vissza ránk erről a természetes anyagú pamut gyermek ágyneműről. Nagyon ötletes válogatás, ami az ágyneműn szereplő mesehőseit illeti. Nem hiába kedvence sok gyermeklánynak is. Kitűnő mesék karakteres és bátyos  főszereplőit láthatjuk felvonultatni ezen a gyerek-ágynemű garnitúrán.

0 hozzászólás | 2017. december 14, csütörtök 18:55

A Disney újra egy nagyon kedves szeretnivaló mesefilmet készített, amikor megalkotta a Paw Patrolt és ez a mese köszön vissza erről a Mancs őrjáratos ágynemű garnitúráról. 

Az ágyneműhuzat anyaga: természetes pamut, színei grafikája pedig olyan eleven amilyen a kisgyerekek gondolkodása és képzelőereje. Nagyon élethűen ábrázolódnak ki a Mancs Őrjárat szereplői az ágynemű anyagán. Ez által pedig, lehetővé válik a gyermekeink számára, hogy teljes valójukban átéljék a szeretett mese történetét az ágynemű garnitúrán, és természetesen bele tudják képzelni magukat, mint egy kis hős.

0 hozzászólás | 2017. december 06, szerda 22:05

Világ egyik központja London az ágyneműhuzat garnitúrádon, amely lehet kellemes emlékeid egyik színhelye volt, most a hálószobádban is veled lesz. A kék piros fehér angol zászló erőteljes szimbóluma Angliának, amelyet az ágynemű garnitúra csodálatosan visszaad. A paplanra és párnára ráhúzva, esti lefekvéskor megelevenednek a régi emlékek. 

0 hozzászólás | 2017. december 04, hétfő 23:09

A barátságos, jó szívű Spangyabobot szinte minden gyerek kedveli. Különleges karaktere és megjelenését a 100% pamut ágynemű is visszaadja. Kedves humora teljes mértékben leköti a gyermekek figyelmét. Így az ágyneműhuzat garnitúra, amely teljesen visszaadja a Spangyabobot, nagyszerű örömet fog okozni a gyermekednek.

0 hozzászólás | 2017. december 03, vasárnap 16:53

A statisztikák azt mutatják, hogy életünk jelentős részét az ágyban töltjük, ezért nem mindegy, hogy milyen ágyneműhuzatot választunk. Ahhoz, hogy kipihenten ébredhessünk nem csupán a megfelelő ágykeretre,matracra van szükségünk, hanem a megfelelő ágynemű garnitúrára is. Ahhoz hogy fittek legyünk, nélkülözhetetlen a zavartalan éjszaka, illetve kényelmes, gondtalan elalvás is. Ehhez igen nagy mértékben hozzájárul, hogy ágyneműnket és ágynemű garnitúránkat megfelelően válasszuk ki. Fontos, hogy puhasága, kellemessége lágyan álomba ringasson minket.

0 hozzászólás | 2017. december 02, szombat 11:07

Minden ember kedveli a jó minőségű meleg ágyneműt , de ha ez még ráadásul megkapó , kedves ábrákat is tartalmaz akkor még inkább kedvelni fogja ezt a fajta rendkívül látványos színvilággal rendelkező 3D ágyneműt ami egy Basset hound kutyust és egy karthauzi jellegű cicát ábrázol.

Manapság nem elégszünk meg azzal , hogy bőrbarát kellemes , finom anyag vegyen körül minket hanem az igényeink kiterjednek a látványos színekre is ami a szeműnket megelégíti. Ezért nagyon kedveltek a 3 D ágyneműk. 

0 hozzászólás | 2017. november 14, kedd 23:27

A maga egyéniségével az ágynemű nem csak feldobja az éjszakáink fényét, hanem az anyag és a minta harmonizálja a testi lelki nyugalmunkat pihenésünket. Ez a pamut – flanel ágyneműgarnitúra garantáltan kikapcsolja a kattogó agyunkat ami a napi rohanó világunk mindennapi mellékhatása. A divat világában a kockás minta egy örök klasszikus, ami a modern lakásokban és modern berendezési tárgyak mellett is nagyon jól mutat.  Híd el , hogy ezzel az egyedi narancs–kék kockás ágyneművel nem fog senki kockafejnek nevezni ,Hiszen ezzel a színvilággal és modern mintázattal pont azt sugalljuk, hogy szeretünk élni és nyitottak vagyunk a világ modern stílusára és nem vagyunk befordult arcok.

0 hozzászólás | 2017. november 12, vasárnap 19:40

Férfiak!  Az idén széles  a paletta  a flanel ágyneműhuzatok között!, - úgy színekben mint mintákban egyaránt.  Ezen flanel ágynemű garnitúrák között megtalálható a szimpla paplanos 140 x 200 cm-es flanel paplanhuzat méret, mint ahogyan a 200 x 220 cm-es nagy paplanhuzat méret is. Ezek a flanel ágyneműk mindegyik gombos kivitel. Finom, puha kellemes tapintású anyagúak  a flanel ágyneműhuzataink. Igazán különleges a téli hónapokban a kék kockás-, vagy csíkos színösszeállítás és minta.

0 hozzászólás | 2017. november 12, vasárnap 19:15

Biztosan érezted már azt, hogy az adott színű ágynemű például hálószobád falához még kellene minimum két féle szín amitől lenne teljes az összhang az ágyneműhuzaton – és akkor éreznéd jól magad benne. Javaslatom a következőt a Számodra: Válassz magadnak olyan ágyneműt, amely kettő féle színből  áll és nem mintás.

0 hozzászólás | 2017. november 08, szerda 16:50

Valóban ennyire számít, hogy a paplanunk antiallergén anyagból készült?
Az allergiások tudják csak igazán, hogy a hapcizás és a kiütéses viszketés az ágyneműhuzattól, paplantól, milyen kellemetlen tud lenni. Hála a tudománynak, a gyártási és kikészítési technológiának köszönhetően a hálószobánkba bekerülő ágyneműhuzatok és paplanok most már lehetnek antiallergének.

0 hozzászólás | 2017. november 05, vasárnap 13:36

Már a kertek alatt jár az „Ünnep”, mit is ajándékozzunk azoknak akiket a legjobban szeretünk? Talán egy hó fehér ágyneműhuzat garnitúrát? Nagy kérdés –ez a Karácsony felé közeledve. Egyre több fény csillan fel a városunkban, az utcákon-, otthonainkban, míg végül megérkezik a várva várt nap a csillogó fehér ágynemű garnitúrával.
Szeretném javasolni a hófehér ágyneműhuzat garnitúráinkat. A fehér szín a tökéletesség színe – ezért tökéletes választás lehet ez az ágyneműhuzat ajándékna is.

0 hozzászólás | 2017. november 05, vasárnap 11:21

Rohan a világ, ezzel együtt az ágynemű "divat" is. Ha nem is szeretnéd de magával ragad egy más milyen életforma, nem olyan mint nagyszüleink idejében.
Nagyon sok színes dolog teszi szebbé életünket, ezell együtt az ágynemű garnitúra vásárlása is, elsősorban az internet világa, mely által teljesen kinyílt számunkra az egész Bolygó! Vedd fel a ritmust és éj benne bátran, és boldogan, használd ki az internetes ágynemű vásárlás előnyeit!

0 hozzászólás | 2017. november 03, péntek 20:09

„Kék az Ég és Zöld a Fű…” hangzik a dallam. A színek érzelmeket és érzéseket is kifejez. A kék színről a végtelen ég  és a tenger és nagy vizek jutnak eszünkbe. A kék szín tisztaságot a levegő ízét is adja,a kék szín az egységet is szimbolizálja.Kinek is ajánom a kék színű ágyneműhuzat garnitúrát? Elsősorban Férfiak-, fiúk számára javaslom, ők azok akik a határozott színeket és mintákat választják elsősorban. Persze a Hölgyek között is előfordul aki szereti ka kék színű ágyneműhuzat garnitúrákat. Nagyon különleges a kék ágyneműhuzat garnitúrák között a világoskék és fehér változat, is ő már egy tavaszi hangulatot visz a hálózobába.

0 hozzászólás | 2017. november 03, péntek 19:02

„Tél volt volt, hó esett, és jöttek az Ünnepek.” Gondolkodjunk mit is adhatnánk egymásnak és szeretteinknek! Fontos számunkra a Karácsony este, a melegség, - kiváló ötlet lehet egy ágyneműhuzat garnitúra. Különböző féle stílusú, mintázatú, anyagú ágyneműk közül lehet választani. Gyerekink számára a jelenleg kedvenc mesefigurás Disney ágyneműk, melyek könnyebben álomba ringatáják a kis huncutokat.Hogyan is válasszuk ki családtagjaink számára a legmegfelelőbb ágynenműhuzatot?

0 hozzászólás | 2017. november 03, péntek 11:26

A tél közeledtével az ágynemű garnitúránk lecserélése -a könnyű nyáriról - aktuálissá válik egy kicsit vastagabb, melegebb ágyneműre.  A finom tapintású,vastag flanel ágyneműbe nagyszerű érzés belebújni és úgy mély álomba szenderülni.

0 hozzászólás | 2017. október 28, szombat 14:21

Selyemangin paplan garnitúrának köszönhetően kipihenten ébredünk. Eleinte még csak tollpárnák és paplanok közül választhattak nagyszüleink, azonban mára igen nagy lett a kínálat. Alvási szokásainkban igen nagy szerepet vállalnak a paplanok, ezért bemutatjuk nektek a semelyangin paplant. Manapság számtalan méret, forma és kialakítás közül válogathatunk. A selyemangin paplan I. osztályú, antiallergén töltetű paplan,párna,kispárna garnitúra. Allergiára hajlamos vásárlóknak kifejezetten ajánlott, ugyanis bár nagy a választék, mégsem minden paplan garnitúra allergiamentes

 

 

<< Előző
< Első
[1] [2] [3] [4] [5] [6] KÖVETKEZŐ >>
Utolsó >