Fizetés és szállítás


A szállítás a GLS futárral történik. A fizetés utánvéttel történik, azaz a futárnak kell fizetni az áru átvételekor. 
 

 

Bemutatóterem:


Garay Center 
1076 Budapest Garay tér 20.

Üzletszám:  Földszint F-39. DelmorLakástextil
 

Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig  9 - 18 óráig
Szombaton: 9 - 13 óráig

 

A megrendelt árut a megrendelés visszaigazolása után házhoz szállítja önnek a futárszolgálat.  A megrendelést követő munkanap feladjuk, és azt követő munkanap kézbesítik a csomagot. Így általában 1- 2 munkanap a megrendeléstől számított kézbesítési idő. 

Szállítási díjunk az alábbikabna olvasható, amely csomagonként értendő, így érdemes egy alkalommal több terméket is megrendelnie.

A kézbesítés munkaidőben, általában 8 és 18 óra között történik, ám legtöbbször délelőtt érkezik a futár, ezért szállítási címként mindenképpen olyan címet adjon meg, ahol napközben tartózkodik az, aki átveszi majd a megrendelt terméket (például munkahely).

Ha a futár nem talál senkit a megadott címen, akkor másnap újra megkísérli a csomag kézbesítését. Ha másnap sem sikerül a csomagot a megadott címen a  futárnak kézbesíteni, akkor értesítő szelvényt hagy, hogy a csomagot 5 napos megőrzésre elhelyezik a Csomagmegörző központba, amit a  értesítő szelvénnyel átvehet a megadott cimen.

A megrendelt terméket, a megrendelést követő másnap  feladjuk, ha van készleten. A kiszállítás 1-2 nap, de általában  1 nap alatt kiszállítják a terméket.

Bármilyen kérdése van a szállítással kapcsolatban bátran érdeklődjön emailben - info@szepagynemu.hu, vagy telefonon a 06-30/509-2418.

 

Szállítási díjak:

Vásárlás értéke Szállítási költség
0 Ft - 14.990 Ft 990 Ft utánvéttel, 
14.990 Ft felett ingyenes


Kérem vásárlás előtt tájékozódjon az ÁSZF menüpontban.

Blog, hasznos infók