Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

3D ágyneműhuzat kicsiknek és nagyoknak!

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.08.03 10:06

Imádnivaló 3D ágyneműhuzatok széles választékát kínáljuk azok számára, akik szeretnének egy minőségi és mutatós, szép ágyneműt vásárolni.

Nézz szét 3D ágynemű kínálatunkban, mert gyermekek, felnőttek, nők és férfiak számára is kecsegtető ajánlataink vannak. Állatos, városos, virágmintás 3D ágyneműk különböző szettekben választhatóak. Az biztos, hogy a választás nem lesz könnyű, mert minden egyes 3D ágyneműhuzat elragadó és bájos.

Akár állatokról legyen szó, akár másról, a 3D ágynemű mindenki kedvence. Édes, ennivalóan aranyos kiskutyák, erőt demonstráló elefánt, farkas, tigris, vagy barátságos és cuki kiscica az, amire vágysz, weboldalunkon mind beszerezheted.  

A 3D ágyneműk vidám mintái a hálószobák bűbájos kiegészítői lehetnek. Be sem akarsz majd ágyazni, ha ezt az ágyneműt választod. Gyönyörű dizájnos küllemük mellett zseniális minőségűek is. Puha tapintásuk miatt mindenki kedvencei a pamut 3D ágyneműk. Ezek a bőrbarát ágyneműk hosszú ideig szolgálnak minket, ha 30-40 fokon mossuk kifordított állapotban. Így színét megtartja, az anyag pedig nem megy össze, nem nyúlik ki és nem fog bolyhosodni sem. Többnyire gombos változatban kaphatóak a 3D ágyneműk, de előfordul belőlük cipzáras is.

A virágmintás 3D ágyneműhuzatokat egyértelműek a hölgyeknek ajánljuk. Ezek közül az egyik abszolút kedvenc ez a Margareti, amely fehér alapon nagy, piros margarétás ágynemű, hatalmas pillangóval. Ez a 3D ágynemű 7 részes szettben érhető el, így tökéletes választás két személynek. De szét is szedhető, hogy 2 db egyszemélyes 3 részes ágyneműre húzzuk fel. A szett tartalma 2 db paplanhuzat, 2 db nagypárnahuzat, 2 db kispárnahuzat és 1 db lepedő. Édesanyáknak, nagymamáknak, ajándéknak is tökéletes választás ez a minőségi pamut ágyneműhuzat.

Az állat imádóknak is sok szép, gyönyörű 3D ágynemű kínálatunk van, amelyek tényleg bárki számára nagyszerű választás lehet. Hiszen egy dalmata kutyás, egy lovas, vagy egy delfines ágynemű bármelyik hálószobában remekül mutat majd. Kislányoknál, kisfiúknál, idősebbeknél, nőknél és férfiaknál is.

Válassz 3D ágyneműhuzatot, ha szeretnéd feldobni otthon a hálószobád hangulatát. Csalódást nem, de örömöt annál inkább fog okozni, ha betérsz este és bebújsz pihe-puha ágyadba egy hosszú nap után. Hangulatunkat bizonyítottan meghatározza környezetünk, ezért tanácsos azt aranyos, megmosolyogtató lakásfelszerelési kiegészítőkkel megspékelni. Ezt megtehetjük egy szuper 3D ágyneművel, egy vidám faliképpel, színes, hangulatos függönyökkel, szép szőnyegekkel és még rengeteg mindennel.

Mi 3D ágyneművel kívánunk pihentető alvást mindenkinek!