Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

Függöny

Ingyenes szállítás

Függöny készre varrva, szép színekben: légies, lágy esésű organza függöny, dekor függöny és fényzáró sötétítő függöny szett behúzóval és akár drapériával is. 

A lakástextilekkel díszítjük, öltöztetjük otthonunkat, egy szép függöny pedig egyenesen öltöztet. Ez kifejezetten az a kiegészítő, ami alapvetően határozza meg a lakás stílusát. Klasszikus és modern függönyeink is vannak, mert tudjuk, hogy ízlésünk eltérő. Egyszínű és díszes, virágmintás és egyéb motívumos szép függönyöket is kínálunk vásárlóinknak. Függönyt szinte az összes helyiségbe használunk. A nappaliban, a hálószobában, a konyhában, a gyerekszobában, az előtérben és még lehetne sorolni, ez nagyon szubjektív. Az biztos, hogy szeretjük őket. A kíváncsi tekinteteket nem engedi be, de a napsugarak mesés játékát a fénnyel igen.

A legtöbb függöny mérete 250 x 300 cm-es, de előfordul 180 cm x 300 cm-es változat is. A sötétítő függönyöket párban küldjük, az ár 2 db 250 x 300 cm-es méretre vonatkozik. A függöny mosása, ha lehet, mosózsákban történjen, 30 C fokon. Nyugodtan felcsipeszelhetjük enyhén nedves állapotban is, így elkerülhető a fáradtságos vasalás.

Tovább

A függöny típusok, méretek, anyagok, színek útvesztőjében. Melyiket célszerű választani?


Legelőször célszerű figyelembe venni, hogy mekkora is a szoba amelybe szánjuk a függönyt. Nagyobb méretű szobákban bátran dekorálhatunk mintás függönyökkel. A kisebb szobákat célszerű egyszínű, minta nélküli függönyökkel feldobni. Ha van rá lehetőség, tegyünk fel egy fényáteresztő függönyt és egy sötétítő függönyt is. A függöny megadja a szoba hangulatát. Ne feledkezzünk meg arról, hogy a bútorokkal és a falszínekkel és egyéb kiegészítőkkel mindenképpen hangoljuk össze.

Ha a szoba kisebb belmagassággal rendelkezik, és van rá lehetőség célszerű előnyben részesíteni a mennyezeti függöny síneket. Ez látványra magasítja a teret.  Ha a fényáteresztő függönyünk egyszínű fehér, akkor fennáll a beszürkülés lehetősége. Ilyenkor ne essünk kétségbe, csak kövessük nagyszüleink jól bevált fehérítési módszerét. Áztassuk be a függönyt sós vízbe, majd mosógépben mossuk ki kímélő mosással alacsony hőfokon.  

Webáruházunk függöny kínálatában találsz organza, jacquard, és sötétítő függönyöket széles választékban. Az organza függönyök készre vannak varrva. Sötétítő függönyeinket szettben találod, mely tartalmazza a drapériát és a bojtot is. Alakítsd szobád színvilágát egy szép függönnyel, mely igazán otthonossá varázsolja!

Tovább