Függöny

A függönyök útvesztőjében. Melyiket célszerű választani?


Legelőször célszerű figyelembe venni, hogy mekkora is a szoba amelybe szánjuk a függönyt. Nagyobb méretű szobákban bátran dekorálhatunk mintás függönyökkel. A kisebb szobákat célszerű egyszínű, minta nélküli függönyökkel feldobni. Ha van rá lehetőség, tegyünk fel egy fényáteresztő és egy sötétítő függönyt is. A függöny megadja a szoba hangulatát. Ne feledkezzünk meg arról, hogy a bútorokkal és a falszínekkel és egyéb kiegészítőkkel mindenképpen hangoljuk össze.

Ha a szoba kisebb belmagassággal rendelkezik, és van rá lehetőség célszerű előnyben részesíteni a mennyezeti függönysíneket. Ez látványra magasítja a teret.  Ha a fényáteresztő függönyünk egyszínű fehér, akkor fennáll a beszürkülés lehetősége. Ilyenkor ne essünk kétségbe, csak kövessük nagyszüleink jól bevált fehérítési módszerét. Áztassuk be a függönyt sós vízbe, majd mosógépben mossuk ki kímélő mosással alacsony hőfokon.  

Webáruházunk függöny kínálatában találsz organza, jacquard, és sötétítő függönyöket széles választékban. Az organza függönyök készre vannak varrva. Sötétítő függönyeinket szettben találod, mely tartalmazza a drapériát és a bojtot is. Alakítsd szobád színvilágát egy szép függönnyel, mely igazán otthonossá varázsolja!