Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

Disney termékek

Ingyenes szállítás!

Disney termékek széles választéka a vidám, mosolygós jó kedvhez és a gondoskodáshoz.

Disney pléd, Disney takaró, Disney párna, Disney formapárna, Disney törölköző, Disney ágynemű a kicsiknek. Minden gyermek vidámságra született és minden szülő akkor boldog, ha gyermeke szemében csillogást, örömöt, boldogságot lát. A Disney termékek válogatása picit hozzá tesz ehhez az örömhöz.

Finom puha, minőségi Disney gyerek termékek a mindig éppen aktuális mesehősökkel: Hercegnő, Mancs őrjárat, Pókember, Verda, Minnie, Hófehérke, Jégvarázs, és a többi kis aranyos, bájos, kedves arcú barátjaik gyermekeinknek készen állnak a kalandra.

Tovább

Disney termékek nagy választéka! 

Minden, ami Disney mintás, a gyerekek nagy kedvence.
A disney termékek felnőtteknek is örömet okoznak. 
Gyerkőcök kedvenc Disney figuráival találkozhatunk ágyneműhuzaton, törölközőn, szőnyegen és párnán.
Nagy sikert aratnak a Disney figurás termékek a legkisebbektől a felnőttekig. Ez nem is csoda, hiszen a fiúk képzeletben szívesen bújnak Spiderman vagy éppen Sam, a tűzoltó világába. A lányok pedig a Paw Patrolos vagy a Minnie Egeres Disney termékekkel léphetnek be a mese világába. 

Plüss, akril és pamut anyaguk kellemes érintését minden gyermek szereti, akár otthon, akár az óvodában használják. A párnák, a plédek, a törölközők is jó minőségűek, mosógépben moshatóak, szépen varrt és erős Disney termékek. Szerezd be a legaranyosabb kis kedves Disney mintás termékek valamelyikét kislányos és kisfiús formában is.

Kínálatunkban megtalálod a párnák, törölközők, ágyneműhuzatok és Disney szőnyegek hatalmas választékát. Párnáink között találsz formapárnákat is, melyről például Thomas, a gőzmozdony mosolyog ránk. Minden Disney figurás termékünk kiváló minőségű anyagokból készült.  Ha gyermekednek vannak kedvenc Disney mese szereplői, akkor szerezz be egy Disney-s terméket amely őt/őket ábrázolja.

A Disney figurás törölközőkkel nem csak az otthoni fürdés befejezése lesz könnyebb.

A strandon is nagy sikert fog aratni, hiszen ezek a kedves Disney termékek mindenkit elbűvölnek. Az elalvás is könnyebb lesz Disney párnákon és ágyneműben.  Gyermeked biztos örülni fog ha olyan szuper Disney termékkel leped meg melyen kedvenc szereplője látható. Vagy böngésszétek át együtt kínálatunkat, és válasszatok közösen!
Kellemes időtöltést kívánunk!

Tovább