Gyerek ágynemű

Nézet:
Sorrend:
 

Gyerekednek minden lefekvés gyorsan fog menni egy barátságos, szépséges gyerekágyneműben
 

A gyerekek méretében készült ágyneműhuzatok minden lurkó számára barátságosak. Biztos, hogy egy ilyen ágyneműhuzat szettben gyerkőcöd jókedvűen fogja álomra hajtani fejét. Kislányok egy mesebeli világba repülhetnek álmaikban, melyben a népszerű Disney figurák lesznek segítségünkre. Melyik kislány ne álmodozna arról, hogy milyen lehet Sofia hercegnőnek egy játékkal teli napja?

A kisfiúk pedig álmukban beleképzelhetik magukat akár Sam, a bátor tűzoltó kalandjaiba is. Az ágyneműhuzatok szabvány méretűek, melyek tökéletesek a bölcsődébe, óvodába, otthonra is. A gyerekágynemű pamutból készült, így nagyon kényelmes és pihentető lesz ebben aludnia.

Választhatsz gyerkőcöd számára 2 vagy 3 részes garnitúráink közül. Kisebbeknek célszerűbb még a két részes, hiszen nekik nem ideális még 2 párna. A pamut anyag nagyon jó nedvszívó – és légáteresztő tulajdonsággal rendelkezik. Célszerű kéthetente 40 fokon kimosni, így még kellemesebb pihenést nyújt gyermeked számára. Ne szárítsuk túl az ágyneműt, hanem még kicsit nedvesen vasaljuk át. Ezáltal még jobban átfertőtleníthetjük. Lepd meg gyermekedet a kedvenc mesefigurájával, hálás lesz érte.