Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

Gyerek ágynemű

Ingyenes Szállítás csak 3 napig (2021.06.17. éjfélig) a 10.000Ft feletti vásárlásokra! Akciós termékekre is vonatkozik! Ezt használd ki!

Gyerek ágynemű, ágyneműhuzat garnitúra 100% pamut és kevert szálas pamut anyagú, 90 x 140 cm és 140 x 200 cm-es méretű gyerek ágyneműhuzatok színes, mesés, álomszép mintákkal. – szepagynemu.hu

Gyermek ágyneműhuzat szett és gyermek ágynemű garnitúra minden méretben, színben és formában. Raktárkészletről azonnal akár ingyenes szállítással.

A minőségi ágyneműhuzat gyermekeinknek is fontos. A megnyugtató Disney minták, kis hőseik pedig velük lesznek és vigyázzák álmaikat, amíg fel nem ébrednek. Kínálatunk mind magas minőségű, pamut anyagú gyermek ágyneműkből áll, mert tudjuk, hogy a kicsik fejlődő szervezetének még fontosabb a nyugodt alvás, mint nekünk, felnőtteknek. Vékony kis bőrük még sokkal érzékenyebb, ezért a minőségi ágyneműhuzat ölelése nagyon fontos.

Ovis méretű 90 x 140 cm-es és már a kamaszoknak való nagyméretű, 140 x 200 cm-es paplanhuzatos garnitúrák nagy választékát kínáljuk. Megtalálhatóak a kislányos és a kisfiús minták is, az aktuális Disney mesék szereplőivel.

Tudjuk, hogy a gyerek ágynemű szett mosása gyakoribb, mint a felnőtt ágyneműé, de ez nem jelent gondot termékeinknél. Mindenképpen kifordítva és begombolva tegyük a mosógépbe ezeket a szép ágyneműket, így sokáig megtartják szép színeiket.

Tovább
Anyaga
Garnitúra
Szín
Minta
 

Minőségi gyermek ágyneműhuzat garnitúra és a kicsik álmai szebbek, színesebbek. 

A gyerekek méretében készült gyermek ágyneműhuzat minden lurkó számára barátságos. Biztos, hogy egy ilyen egyszemélyes gyermek ágyneműhuzat szettben gyerkőcöd jókedvűen fogja álomra hajtani fejét az oviban és otthon is. Kislányok egy mesebeli világba repülhetnek álmaikban, melyben a népszerű Disney figurák lesznek segítségünkre. Melyik kislány ne álmodozna arról, hogy rózsaszín gyermek ágynemű garnitúra ölelésében aludjon el? Kisfiúknak a szürke és kék ágynemű nagyon stílusos, de a lila és a fehér is nagyon kedvelt. Karácsonyi gyermek ágyneműhuzat ajándékba? Nagyon jó választás. Kedves mintás és szép színes pamut gyermek ágyneműk nagy választékban, kis és nagy paplanhuzat méretekkel.  

A kisfiúk pedig álmukban beleképzelhetik magukat akár Sam, a bátor tűzoltó kalandjaiba is. A gyererk ágyneműhuzat kínálatunk szabvány méretűek, melyek tökéletesek a bölcsődébe, óvodába, otthonra is. A gyerekágynemű pamutból készült, így nagyon kényelmes és pihentető lesz ebben aludnia.

Választhatsz gyerkőcöd számára 2 vagy 3 részes gyerek ágyneműhuzat garnitúráink közül. Kisebbeknek célszerűbb még a két részes, hiszen nekik nem ideális még 2 párna. A 100% pamut anyag nagyon jó nedvszívó – és légáteresztő tulajdonsággal rendelkezik. Célszerű kéthetente 40 fokon kimosni, így még kellemesebb pihenést nyújt gyermeked számára. Ne szárítsuk túl az ágyneműt, hanem még kicsit nedvesen vasaljuk át. Ezáltal még jobban átfertőtleníthetjük. A gyapjú takaró a gyermekeink kedvence is, hiszen hihetetlenül meleg és puha anyagú, mellyel betakarózva biztonságban érzik magukat otthon. Lepd meg gyermekedet a kedvenc mesefigurás gyerek ágynemű szettjével és hálás lesz érte. A 100% pamut mellett elérhető a kevert szálas pamut gyerek ágyneműhuzat is, mely 80% pamut és 20% poliészter anyagösszetételű. 

Tovább