Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

Paplan - Párna

Ingyenes szállítás

Paplan, párna és paplan párna kispárna garnitúra az egész családnak!


90 x 140 cm gyermek paplan, 35 x 45 cm párna és felnőtt paplan szettek is elérhetőek a szépágynemű webáruházban.

A jó alvás elengedhetetlen kelléke a kényelmes, pihe puha, hívogató ágynemű garnitúra, a meleg téli paplan, vagy éppen a vékony nyári paplan. A kényelmes matrac mellett a minőségi párna és paplan is fontos, melyek így együtt biztosítják testi és lelki egészségünket, pihentető alvásunkat. Felnőttek és gyermekek hálószobája csak így tökéletes és teljes.

Válogass paplan párna és kispárna garnitúra kínálatunk között és találj rá a számodra legideálisabb ágyneműre. Mindenki máshogyan szeret aludni: hason, háton, oldalt. A lényeg, hogy olyan párna legyen a fejünk alatt, amely megfelelő alátámasztást nyújt, ugyanakkor puha is, ami a zavartalan vérkeringés miatt nagyon fontos.

A paplanok típusa sem mindegy a végső döntés meghozatalakor. Ki izzadékonyabb, ki fázósabb, így igényekhez megfelelően kell mérlegelni. Aztán pedig nem feledkezhetünk meg az allergiásokról sem, számukra kínáljuk az antiallergén töltetű és fedőanyagú paplan szettjeinket. A pamut fedőanyag és a szilikon töltet nem hagyja, hogy a poratkák miatt nyugtalanok legyenek az éjszakák.

A lap aljára görgetve bővebb információkat olvashatsz paplanjainkról.

Tovább

Életünk legfontosabb része az alvás. Aki jól alszik, az a napi teendőit is kipihenten nyugodtabban hajtja végre. A munkahelyen és a család napi rutinjait ellátva is fontos, hogy stresszmentesen teljenek mindennapjaink. Ha jól alszunk, mélyen, zavartalanul, akkor már sokat tettünk ennek érdekében. Kipihenten ébredve, energiával feltöltődve egészségünket tovább őrizzük meg. 
Azonban ha nem figyelünk oda az alvási körülményekre, mindez nem jön létre. 

Mi kell ahhoz, hogy jól aludjunk?

Kényelmes paplan és párna garnitúra. Ez az egyik alapja, persze a tökéletes matrac mellett.
A Szépágynemű webáruház kínálata a család minden tagjának tartogat minőségi,
kényelmes, puha paplanokat és párnákat, kispárnákat.

A legjobb, ha télen és nyáron váltogatjuk a paplanjainkat.
Télen egy jó meleg toll paplan, nyáron pedig egy könnyű nyári paplan biztos, hogy jobb megoldás, mint egész évben ugyanazzal takarózni. Ha a szoba klímája ingadozik az évszakok változásaikor, legyen egy vastag és egy vékony paplanunk is. Nincs attól rosszabb, mint amikor fázunk éjszaka és amikor nyáron azért nem alszunk, mert egész éjjel melegünk van.
A megfelelő paplanok ebben is segítenek. Így ráadásul a paplanok élettartama is hosszabb.

A téli paplan általában 600-800 g súlyt nyomnak, de sokan az 1000 g súlyú paplant szeretik télen. A nyári paplan pedig kb 400 g súlyú.

A tökéletes paplan mérete is fontos. Egyszemélyes paplanok és nagy, dupla, kétszemélyes paplanok is rendelhetőek webáruházunkban. Azok, akik összebújva szeretnek aludni, betakarózva, nekik ajánljuk a 200 x 220 cm nagyságu dupla paplanunkat, akik pedig külön, nekik a 135 x 200 cm-es paplan a jó választás. Mindkettő típusra remek ágyneműhuzataink vannak. Természetesen baba paplan is kapható, ezek mérete 90 x 140 cm.

Vásárlóink imádják a természetes, 100% pehely toll töltetű paplanjainkat és párnáinkat, kispárnáinkat.
Aki a legjobbat szeretné éjjeleiben is, azok mindenképpen próbálják ki őket.
Fantasztikusan jó érzés egy olyan paplannal takarózni és olyan párnán feküdni, ami természetes anyagból készül. Zseniális!

A selyemangin fedőanyagú paplan párna kispárna garnitúra pedig hihetetlenül selymes érintéssel ajándékoz meg.
Minden paplan párna és kispárna hazai, magyar gyártású, minőségi termék!

Javaslat a paplan méret választáshoz:

A testmagasságtól legyen 20-30 cm-rel hosszabb, hogy kényelmesen be tudj takarózni még akkor is, amikor nagyon fázol.

Paplan párna és kispárna méreteink:

Felnőtt, egyszemélyes paplan: 140 x 200 cm 
Felnőtt, kétszemélyes paplan: 200 x 220 cm
Baba paplan: 90 x 140 cm
Normál nagy párna: 70 x 90 cm
Közép párna: 50 x 70 cmKispárna: 40 x 50 cm
Gyermek párna: 35 x 45 cm

Remélem segítettünk a megfelelő paplan párna kispárna garnitúra választásában. Ha mégis kérdés adódna, hívj minket a 06305092418-as telefonszámon.

 

 

Tovább