Dekorfüggöny

Nézet:
Sorrend:

Ablakunk éke, dísze a dekorfüggöny, jacquard függöny


A függöny teszi igazán otthonná a házat. Hangulatunkon, közérzetünkön is sokat segít ha már felkerült a függöny. Célszerű a kellemes összhatás miatt bútorokkal, a falszínekkel és egyéb kiegészítőkkel összehangolni a dekorfüggönyt,  jacquard függönyt.  A jacquard függöny jellemzője a bonyolult nagy méret. A jacquard függönyt nem kell vasalni. Nem csak mutatós, de időtakarékos is. Nagyon jól áteresztik a fényt a dekor függönyök, viszont a kíváncsi tekintetek nem látnak át rajta.

A készre varrt dekor és  jacquard függönyök széles választékban megtalálhatóak webáruházunkban. Mindegy, hogy fehér alapon színes mintásat vagy színes alapon mintásat keresel, nálunk megtalálod! Ha a színt jól választod meg, akkor tökéletes összképet kapsz a szobádban. Ha a lakásodban harmónia uralkodik, a közérzeted is jobb lesz. Kellemes környezetben jól érzi magát az ember.   

A dekor és jacquard függönyök tisztítása igen egyszerű. Csak arra kell vigyázni, hogy 30 fokos kímélő mosással alacsony centrifuga fordulattal indítsd el a tisztulás útján. Az még jobban elősegíti a függönyök anyagának sérülésmentességét ha beleteszed egy mosózsákba.  Mosás után tedd helyükre a dekor függönyöket vagy a jacquard függönyöket és élvezd az összhatást.