Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

Dekorfüggöny

Ingyenes szállítás

Készre varrt fényáteresztő dekor függöny webáruház 

A csodaszép, puha, lágy esésű lakástextilek teszik hangulatossá, barátságossá otthonunkat. Velük derűsebb a reggel és szebb az élet. A dekor függönyök beengedik a napfényt, de a kíváncsi szomszédok tekinteteit nem. Szépségük mellett nagyon praktikusak is, nem hiába szeretjük őket. Elképzelni alig tudjuk nélkülük az ablakainkat.

A legtöbb dekor függöny mérete 250 cm x 300 cm. Készre varrva, szépen beszegve, behúzóval ellátva kínáljuk őket, amivel már semmi dolgunk nincs a kézhezvétel után csak annyi, hogy gyönyörködjünk benne. Mosni 30-40 C fokon javasoljuk, centrifugálását pedig alacsony fordulatszámon, így lehet, hogy vasalni sem kell majd, mert nem gyűrődik össze. Bátran felcsipeszelhetjük enyhén nedves állapotban, hogy szépen kirúgja magát az anyag.

A poliészter fényáteresztő dekorfüggöny szép virágmintákkal megszépíti otthonod.

Ha kérdésed van, keress minket a 06305092418-as telefonszámon, vagy az info@szepagynemu.hu e-mail címen.

Tovább
Anyaga
Méret - magasság
Szín
Termékkód

Ablakunk legszebb éke, dísze a dekorfüggöny, jacquard függöny.


A függöny teszi igazán otthonná a házat. Hangulatunkon, közérzetünkön is sokat segít ha már felkerült a függöny. Célszerű a kellemes összhatás miatt bútorokkal, a falszínekkel és egyéb kiegészítőkkel összehangolni a dekorfüggönyt,  jacquard függönyt. A jacquard függöny jellemzője a bonyolult nagy minta és méret. A jacquard függönyt nem kell vasalni. Nem csak mutatós, de időtakarékos is. Nagyon jól áteresztik a fényt a dekor függönyök, viszont a kíváncsi tekintetek nem látnak át rajta.

A készre varrt dekor és  jacquard függöny széles választékban megtalálható webáruházunkban. Mindegy, hogy fehér alapon színes mintásat vagy színes alapon mintásat keresel, nálunk megtalálod! Ha a színt jól választod meg, akkor tökéletes összképet kapsz a szobádban. Ha a lakásodban harmónia uralkodik, a közérzeted is jobb lesz. Kellemes környezetben jól érzi magát az ember.   

A dekor és jacquard függöny tisztítása igen egyszerű. Csak arra kell vigyázni, hogy 30 fokos kímélő mosással alacsony centrifuga fordulattal indítsd el a tisztulás útján. Az még jobban elősegíti a függönyök anyagának sérülésmentességét ha beleteszed egy mosózsákba.  Mosás után tedd helyükre a dekor függönyöket vagy a jacquard függönyöket és élvezd az összhatást.

Tovább