Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

Organza függöny

Ingyenes szállítás

Díszes, gyönyörű színű organza függöny webáruház 

A méltán népszerű, fényáteresztő organza függöny teszi teljessé és meghitté otthonunkat. Képzeld el nélküle lakásod, ugye milyen üres lenne? Velük viszont csodaszép és megnyugtató hangulattal ruházhatod fel a helyiségeket. Nappali, előszoba, hálószoba, mindenhol szép lesz. Igyekszünk minden színből a legszebbeket összeválogatni és a készletet folyamatosan bővíteni. Szabvány méretük: 300 cm magas és 250 cm széles.

A hímzett, díszes és egyszínű fényáteresztő organza függöny bármelyik típusát is választod, kellemesen csillan majd át rajta a Nap sugara, amitől szebben indul a reggel. Készre varrt organza függönyeinkkel nincs más teendőd, mint átöblíteni, hogy finom illatos legyen és felcsipeszelni a karnisra. Mosása langyos vízben, 30-40 C fokon történjen és lehetőleg még enyhén nedves állapotban kerüljön fel az ablakra, így vasalni sem kell majd. Ne centrifugáld magas fordulatszámon, ha nem szeretnéd, hogy nagyon gyűrött legyen.

Tovább
Méret - magasság
Méret - szélesség
Szín
Termékkód

Fényáteresztő organza függöny széles választékban.


Az organza függöny teszi igazán otthonná a házat. Hangulatunkon, közérzetünkön is sokat segít ha már felkerült a függöny. Célszerű figyelembe venni, hogy mekkora is a szoba amelybe szánjuk a függönyt. Nagyobb méretű szobákban bátran dekorálhatunk mintás vagy színes organza függönyökkel. A kisebb szobákat célszerű egyszínű, minta nélküli függönyökkel feldobni. Ne feledkezzünk meg arról, hogy a bútorokkal és a falszínekkel és egyéb kiegészítőkkel mindenképpen hangoljuk össze.

A készre varrt organza függöny széles választékban megtalálható webáruházunkban. Legyen mintás, minta nélküli, egyszínű, fehér vagy színes, teljesen mindegy. Hiszen, ha a színt jól választjuk meg, akkor tökéletes összképet kapunk.  Ha kisebb a szoba, célszerű világosabb organza függönyt választani, ezáltal nagyobbnak fog tűnni a tér. A sötétebb színű és sűrűbb mintázatú organza függönyök bár fényáteresztőek, de azért kicsit sötétebbnek hathatnak.  

Az organza függöny tisztítása nem jelent nagy kihívást. Maximum 40 fokon alacsony centrifuga fordulatszámmal célszerű mosni, így az anyag hibátlan marad. Vasalása nedves állapotban közepes hőfokú vasalóval javasolt. Ezeket betartva organza függönyünk mindig szép marad.

Tovább