Organza függöny

Nézet:
Sorrend:
 

Fényáteresztő organza függönyök széles választékban


A függöny teszi igazán otthonná a házat. Hangulatunkon, közérzetünkön is sokat segít ha már felkerült a függöny. Célszerű figyelembe venni, hogy mekkora is a szoba amelybe szánjuk a függönyt. Nagyobb méretű szobákban bátran dekorálhatunk mintás vagy színes organza függönyökkel. A kisebb szobákat célszerű egyszínű, minta nélküli függönyökkel feldobni. Ne feledkezzünk meg arról, hogy a bútorokkal és a falszínekkel és egyéb kiegészítőkkel mindenképpen hangoljuk össze.

A készre varrt organza függönyök széles választékban megtalálhatóak webáruházunkban. Legyen mintás, minta nélküli, egyszínű, fehér vagy színes, teljesen mindegy. Hiszen ha a színt jól választjuk meg, akkor tökéletes összképet kapunk.  Ha kisebb a szoba, célszerű világosabb organza függönyt választani, ezáltal nagyobbnak fog tűnni a tér. A sötétebb színű és sűrűbb mintázatú organza függönyök bár fényáteresztőek, de azért kicsit sötétebbnek hathatnak.  

Az organza függönyök tisztítása nem jelent nagy kihívást. Maximum 40 fokon alacsony centrifuga fordulatszámmal célszerű mosni, így az anyag hibátlan marad. Vasalása nedves állapotban közepes hőfokú vasalóval javasolt. Ezeket betartva organza függönyünk mindig szép marad.