Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

Flanel Ágynemű

Bemutatóterem: Rózsadomb Center 1025 Budapest, Törökvész u. 87-91. II. szint: Dizon Prémium

Ingyenes szállítás!

Flanel ágynemű olcsón,pamut flanel ágyneműhuzat garnitúra minden méretben. 3, 6 és 7 részes meleg flanel ágyneműhuzat garnitúra nagy választékban

Flanel ágyneműhuzat szett és ágynemű garnitúra minden méretben és színben. Vásárolj flanel ágyneműt olcsón. A pamut flanel ágyneműhuzat nagyon népszerű szürke, kék, lila, fehér színekben! A 80% és a 100% pamutból készült flanel anyag is sűrű szövésű, ami garantálja, hogy sose fázz, amikor betakarózol vele. A puha karácsonyi flanel ágyneműhuzat erős, tartós, nem gyűrődik 30-40 fokon mosva. Meleg, puha, kiváló minőségű anyagú ágyneműhuzatok az egész családnak. Rengeteg minta és szín van kínálatunkban, amelyet folyamatosan frissítünk, és amikor új árukészlet érkezik, alig várjuk, hogy végre megmutathassuk. Virágminták, kockák, csíkok, elegáns és modern minták is vannak készleten.

A flanel ágyneműhuzatok egyszemélyes (3 részes) és kétszemélyes 6, vagy 7 részes) garnitúrákban is megvásárolhatóak. Mintájukban nők, férfiak és gyermekek is találnak a stílusaikhoz illőt. Jó minőségű ágyneműhuzattal az egész család jól fog aludni és kipihenten ébred. Elcsépelt, de igaz, hogy életünk egyharmadát átalusszuk. Pont ezért nem mindegy a hálószoba kényelme és miliője. Ha fázós vagy, válassz flanel ágyneműhuzatot.

Válassz egyszemélyes ágyneműhuzat, vagy kétszemélyes ágyneműhuzat garnitúráinkból mindig ingyenes szállítással.

Tovább
Garnitúra
Szín
Minta
Záródás
Termékkód
 

A hidegebb őszi napokon burkolózz vastag, meleg flanel ágynemű garnitúrába!
 

Flanel ágynemű, amely mindenkit elvarázsol. Meleg, pihe-puha és bársonyos érintése szép álmokba ringat. Választhatsz gombos és cipzáras záródással is flanel ágynemű huzatokat. Mintás és egyszínű, esetleg kétoldalas típust keresel, webáruházunkban megtalálod mindet. Az igazi, minőségi flanel ágyneműhuzat 100% pamut és pamut poliészter kevert szálas anyagú. Mindkettő tartós és a heti mosást is bírja. Igen, vannak, akik minden hétvégén lecserélik az ágyneműhuzatot és új garnitúrát húznak fel. A higiénia és a friss  illat a hálószobában is fontos.

Az otthon melegét nem csak a kandalló adja, hanem a meghitt miliő, a lakástextilek bájos külleme és finom érintése.

A piros, fekete, barna flanel ágyneműhuzat inkább az őszi és téli esték elengedhetetlen kelléke. A bézs, zöld és sárga pedig a tavaszi, nyári hónapokban nyerő. Kellemesen vastag, puha tapintású és jó nedvszívó képességű. Az egyszemélyes flanel ágyneműhuzat fantasztikusan megtartja a meleget a paplan alatt, biztosan nem fogunk fázni alatta. Segít elkerülni a kellemetlenséggel járó éjszakai izzadást, mely gátolja a nyugodt alvást.

Webáruházunkban I. osztályú minőségű anyagokból készült flanel ágynemű huzatokat talál. Ha flanel ágyneműjét maximum 40 fokon mossa, akkor nem fog az anyag kinyúlni, összemenni és a színét is sokáig megtartja. Széles választékunkból megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet a 2 részestől a 7 részes garnitúráig. Kellemes színeivel és mintáival vidámságot fog vinni a hálószoba falai közé. A rózsaszín és a szép gazdag minta különböző méretekben mindenkinek megfelelő. 

Bármelyik flanel ágyneműhuzat garnitúrát is választja, nem fog benne csalódni. A kétszemélyes, nyári mintás, 200x220 cm-es paplanhuzat is elérhető nagy választékban. Ha szeretné hálószobájában is hangsúlyozni az Ön egyéniségét, stílusát, ehhez is megfelelő partner lesz az ágyneműhuzat. Jól fog esni összegömbölyödni a jó meleg és puha flanel ágyneműhuzatba bújtatott paplan alatt. Az alvás minősége hatással van az egészségünkre és a közérzetünkre. Egy minőségi gyapjú ágytakaró is legyen hálószobád része. Kellemes pihenéséhez ideális választás a flanel ágyneműhuzat garnitúra.

Tovább