Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

Krepp Ágynemű

Bemutatóterem: Rózsadomb Center 1025 Budapest, Törökvész u. 87-91. II. szint: Dizon Prémium

Ingyenes szállítás!

Pamut krepp ágynemű, ágyneműhuzat vasalásmentes, minőségi anyagból

Krepp ágynemű olcsón és ágynemű garnitúra akár ingyenes szállítással. Minden méret és szín, elérhető áron.

Pamut krepp ágynemű garnitúrák egyszemélyes és kétszemélyes ágyra is. Normál, vagy dupla paplanhuzattal szeretnél krepp ágyneműt? Webshopunkban minden típust megtalálsz. Harmonikus színei és mintái megnyugtatnak, kényelmes érintése pedig minden este álomba ringat.

A magyar krepp ágynemű különlegesnek számít, mivel egyáltalán nem ajánlatos vasalni. Népszerű ezért szállodák, hotelek, vendéglátóhelyek szobáiban. Nincs vele más dolgunk, mint lehúzni, kimosni, majd száradás után visszahúzni. A mosás 30-40 fokon történjen, lehetőleg kifordítva és összegombolva. Többségében hagyományos gombos záródásúak, amit mindenki nagyon kedvel, hiszen biztosan nem csúszik ki belőle a takaró. A hotelek mellett a mindig rohanó háziasszonyok és az agglegények aduásza is a krepp ágynemű olcsón. Folyamatosan megújuló minták és színek és akciók miatt érdemes rendszeresen ellátogatni weboldalunkra. Szép álmokat!

Válassz egyszemélyes ágyneműhuzat, vagy kétszemélyes ágyneműhuzat garnitúráinkból mindig ingyenes szállítással.

Tovább

Vasalás nélküli, stílusos krepp ágyneműhuzat mindenkinek.
 

A 7 részes krepp ágyneműhuzat egyik nagy előnye, hogy nem kell, sőt, nem szabad vasalni! Nyilvánvaló, hogy nagyon sokáig szeretnénk élvezni a krepp ágyneműhuzat garnitúra nyújtotta kényelmet, ezért mindig kövessük a kezelési útmutatót. Krepp ágynemű szürke, kék, lila színekben, sőt, karácsonyi mintával is. Népszerű még a színes, piros, fekete, barna, bézs, zöld és a sárga kombináció is. 

Egyszemélyes és kétszemélyes garnitúráink is vannak, mindeg igényhez. A kislányoknak rózsaszín, vagy aranyos minta tündökölhet az ágyukon. A krepp ágynemű igazi nyári típus. A paplanhuzatra könnyedén felhúzható és a párnákra is.

Mielőtt először vennénk használatba a krepp ágyneműhuzatot, célszerű legalább egyszer átmosni az előírtaknak megfelelően. A mosási hőfok ne legyen magasabb 40 Celsius foknál, hiszen úgy már károsodhat az anyag. A krepp ágyneműhuzatok úgy vannak kialakítva, hogy alacsony hőfokú mosásnál is tiszták és higiénikusak lesznek. A krepp ágyneműhuzatot nem kell vasalni, mert úgy tönkremegy a kialakítása. Ezzel időt spórol meg, melyet családjával tud tölteni. Akevert szálas pamut krepp 80% pamut és 20% poliészter anyagösszetételű, nagyon jó minőség.

Pamut krepp ágyneműhuzat webáruházunkban minden színt megtalálsz, különféle stílusos minta palettán. Piros, fekete, barna, bézs, zöld és sárga, a színek tárháza igen széles. Ha karácsony, akkor karácsonyi ágyneműhuzat és karácsonyi díszpárna. Folyamatos akciók, mindig olcsó árak és állandóan megújuló árukészlet.

Az ágyneműhuzatot mossa mindig kifordítva és összegombolva / vagy czipzározva.  Alacsony fordulatszámú centrifugálást használjon, így nem sérül az ágyneműhuzat krepp anyaga. Mindig a megfelelő mosószert használja, ezzel elősegíti, hogy krepp ágyneműhuzata sokáig legyen szép. Webáruházunkban többféle garnitúrából választhat, egészen a 7 részes szettig. Válassza az Ön stílusához legjobban illő krepp ágyneműhuzatot! Ezzel hálószobáját is stílusossá tudja tenni. Kellemes nézelődést kívánunk!

Tovább