Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

Díszpárna

Ingyenes szállítás

40 x 40 cm-es olasz díszpárnák széles választéka.

Jó minőségű díszpárnák, amelyek kényelmet, meghittséget teremtenek a nappali kanapéján, vagy a hálószoba, gyerekszoba ágyán. Emellett fotóstúdiókban is nagy népszerűségük van díszpárnáinknak. Különböző alkalmak, ünnepek, karácsony, évszakok alkalmára mindig van egy stílusos díszpárnánk. Kisállat rajongóknak, vagy a lovak, virágok szerelmeseinek tökéletes választás ajándékba is.

Olasz gyártású díszpárnáink anyaga pamut, poliészter és akril ötvözetéből készülnek, ezáltal kiváló minőségűek, tartósak és finom tapintásúak. A látványos, egyedi lakásdekoráció egyik legegyszerűbb formája, ha díszpárnával vesszük körbe magunkat.

A díszpárna huzat cipzáras záródású, a párna töltete pedig poliészter-szál. A huzat mosógépben 30 C fokon mosható, kifordított és becipzárazott állapotban. Alacsony fordulatszámon centrifugázzuk és ha szükségét érezzük a vasalásnak, a legjobb, ha enyhén nedves állapotban, vagy gőzölős vasalóval végezzük azt.

Tovább
Szín
Minta
Termékkód

Az egyik legegyszerűbb, mégis legjobb és legszebb dekoráció otthonodban a díszpárna.


Ha otthonod, de leginkább szobád kinézetén szeretnél apró változtatásokat eszközölni, akkor a díszpárna jó megoldás. Ez a kis apróságnak tűnő tárgy, képes egy egész szoba arculatát, hangulatát megváltoztatni. Használd nyugodtan a díszpárnákat, ne félj a színesebb, szembetűnőbb mintáktól se.Ha pedig egy fárasztó nap után szeretnénk kicsit megpihenni, fejünk alá is ideális támasztást nyújt. Hangulatunknak megfelelően is variálhatjuk a díszpárnákat, hiszen a különböző díszpárnahuzatokkal bármikor átvarázsolhatjuk. Webáruházunk kínálatából sokféle díszpárna közül választhatsz, biztos, hogy találsz kedvedre valót. Ha összekoszolódna, vagy csak szeretnéd átfrissíteni, akkor dobd be a mosógépbe. Ha 30 Celsius fokon mosod, alacsony centrifugával, akkor az anyag nem fog megsérülni, így még sokáig élvezheted otthonod díszei között.Ha gyermeked szobáját díszpárnával dekorálod, biztos, hogy még hívogatóbb lesz számára az amúgyis barátságos szobája. De ha annyira megszerette a díszpárnát, hogy az alvás sem megy nélküle, aludhat is vele. Legyen otthonod egyik nélkülözhetetlen kiegészítője az örök divatú díszpárna. Mindegy, hogy kerek, ovális vagy szögletes, minden csak a Te stílusodtól függ.

Tovább