Lepedő

Felnőtt és gyermek lepedők hatalmas választékban. Hagyományos vászon lepedő, vagy gumis lepedő az, amit szeretnél, webáruházunkban megtalálod. Szép színek, kellemes és jó minőségű pamut anyag találkozása fog álomba ringatni esténként. Egyszemélyes ágyra és nagy, kétszemélyes ágyra is megtalálod a tökéletes lepedőt.

Nézet:
Sorrend:
 

A megfelelő lepedő elengedhetetlen a kiváló ágyneműhuzathoz

A lepedők két nagy csoportja a vászon lepedők és a gumis lepedők. Ki melyiket szereti, melyik számára a legpraktikusabb lepedő?

A szepagynemu webáruházban széles paletta van a színekből, mérekből anyagokból, így könnyű megtalálni a legjobban passzoló lepedőt az ágynemű garnitúrádhoz.

A lepedő mérete szintén fontos, aminek jól kell illeszkedni az ágyad méretéhez. Vászon lepedő, vagy gumis lepedő választékunkban egyszerű megtalálni a méretet. Az egyszemélyes 100 x 200cm-es lepődőtől megtalálod a nagy méretű 220 x 240cm-es méretet is.

A lepedő anyaga lehet pamut, jersey, frottír vagy pamutvászon.

A klasszikus fehér lepedők nem csak lakossági célra találhatóak meg, hanem apartmanok, vendégházak, hotelek részére is, a nagy igénybevételnek is megfelelnek. Ezek a lepedők bírják a magas hőfokon való mosást is. Keresse ügyfélszolgálatunkat, ha segítségre van szüksége a megfelelő lepedő kiválasztására.

A gumis lepedő kiválasztásánál érdemes figyelembe venni a matrac vastagságát, hogy pontosan passzoljon a méret. Ha nem igazán szeretsz vasalni lepedőt, akkor javasoljuk a krepp anyagú lepedőt.