Törölköző

Nézet:
Sorrend:

Törölköző, mely puhasága mellett jó nedvszívó képességű is


Fürdés után mindenki számára jóleső érzés egy pihe-puha törölközőbe megtörölközni. Mindenki kedvére válogathat, hogy mintás vagy éppen egyszínű törölközőt szeretne fürdőszobájában látni. Frottír törölköző kínálatunkban megtalálod a hozzád illőt, és két méretből választhatsz. Hangold össze törölközőid színét a fürdőszoba falszínével vagy a többi fürdőszobai kiegészítő színeivel. Ez biztos, hogy kellemes összhangot fog teremteni fürdőszobádban.

Ne felejtsd otthon törölköződet akkor sem ha strandra vagy uszodába mész. Ha van ismerőseid között Barca drukker, biztos örülni fog ha megleped egy FC Barcelona törölközővel.  Széles színválasztékunkban biztosan találsz ízlésednek megfelelő színű törölközőt, melyet örömmel fogsz használni. Gyerekeknek megérkezett a Pókemberes és a Mancs őrjáratos felnőtt méretű törölköző. Ezek is puhaságot nyújtanak, hiszen kiváló minőségű pamutból készültek.

Ha a tökéletes összhangra vágysz fürdőszobádban, akkor válassz egy színből egy kisebb és egy nagyobb méretet. De ha kicsit megbolondítanád a színvilágot, akkor válassz mindenkinek más-más színű törölközőt a hozzá passzoló kéztörlővel együtt. Így mindenki kedvére kiválaszthatja a hozzá illő törölközőt.