Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

Törölköző

Ingyenes szállítás!

Minőségi törölközők, fürdőlepedők otthonra és szállodák részére is.

100% pamut frottír törölköző 50 x 100 cm és 70 x 140 cm-es méretben, szép színekben.

A 100% pamutból készült frottír törölközőink rávarrt akasztóval, szép eldolgozással készülnek. A minőségi törölköző akár otthon vagyunk, akár egy hotelben, szállodában vendégeskedünk, alapvető elvárás. A megbízható frottír anyag minden esetben 100% pamutból kell, hogy készüljön, és ne legyen benne szintetikus anyag, mert akkor sajnos veszít nedvszívó képességéből és tapintása sem lesz az igazi.

Milyen előnyös tulajdonságaik vannak a 100% pamut cérnafrottír törölközőknek?

Az első és második legfontosabb tulajdonság, ha egy törölközőre gondolunk, hogy puha és tökéletesen nedvszívó legyen és anélkül tudjuk szárazra törölni magunkat, hogy a törölköző elázna. Egy minőségi törölközőnek nem árt a gyakori mosás, nem engedi a színét.

Ha törölköző vásárlás előtt állunk és minőségi termékre vágyunk, akkor oda kell figyelni az anyagösszetételre. Az általunk forgalmazott 100% pamut frottír törölközők mind magas minőségűek, kellemes színűek.

Tovább
Méret
Szín

100% pamut frottír törölköző, mely puhasága mellett jó nedvszívó képességű is.


Fürdés után mindenki számára jóleső érzés egy pihe-puha, minőségi törölközőbe megtörölközni. Mindenki kedvére válogathat, hogy mintás, vagy éppen egyszínű frottír törölközőt szeretne fürdőszobájában látni. Frottír törölköző kínálatunkban megtalálod a hozzád illőt, és két méretből választhatsz. Hangold össze puha frottír törölközőid színét a fürdőszoba falszínével vagy a többi fürdőszobai kiegészítő színeivel. Biztos, hogy kellemes összhangot fog teremteni fürdőszobádban.

Ne felejtsd otthon frottír törölköződet akkor sem, ha strandra vagy uszodába mész. Ha van ismerőseid között Barcalona foci drukker, biztos örülni fog, ha megleped egy FC Barcelona törölközővel. Széles színválasztékunkban biztosan találsz ízlésednek megfelelő színű, minőségi törölközőt, melyet örömmel fogsz használni. Gyerekeknek megérkezett a Pókemberes és a Mancs őrjáratos felnőtt méretű törölköző. Ezek is puhaságot nyújtanak, hiszen kiváló minőségű pamutból készültek.

Ha a tökéletes összhangra vágysz fürdőszobádban, akkor válassz egy színből egy kisebb és egy nagyobb méretet. De ha kicsit megbolondítanád a színvilágot, akkor válassz mindenkinek más-más színű frottír törölközőt a hozzá passzoló kéztörlővel együtt. Így mindenki kedvére kiválaszthatja a hozzá illő törölközőt.

A klasszikus frottír törölköző nem hiányozhat egy fürdőszobából sem. A panzió, szálloda tulajdonosok sem választanak mást, csakis frottír törölközőt minden fürdőszobába. Ilyen apróságnak tűnő, de mégis kardinális tényezők is befolyásolják majd a vendégek visszatérését a szállodába. 

A frottír törölköző a legjobb választás a fürdésekhez. A legjobb nedvszívó képességű, minőségi, vastag és puha törölköző hamar megszárad, nem válik kellemetlen szagúvá és elnehezedetté. Mosása mindig a bevarrt címke szerint történjen, de általában 40-60 Celsius fok az ajánlott, a fehér törölközőt pedig akár 90 Celsius fokon is moshatjuk a mosógépben. Ha tehetjük, használjunk szárítógépet, így hihetetlenül finom illata lesz.

Milyen színű törölközőt válasszak?

Az örök tisztaság színe a fehér. A színes törölközők a fürdőszoba megjelenését teljesen fel tudják dobni. A bézs törölköző unisex, mely elegáns és mindenhova illik. A pasztell színek, de a szürke szín is nagyon népszerű az idei évben. Nem csak a ruháink lehetnek divatosak, de lakástextiljeink is. Egy trendi fürdőszoba megnyugtat, ellazít, feltölt és elvarázsol. A textilek, törölköző, fürdőköntös, fürdőszoba szőnyeg mind mind olyan elemei ennek a helyiségnek, melyek sokat tesznek hozzá a komfortossághoz.

 

Tovább