Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

Szatén - Selyem Ágynemű

Ingyenes szállítás!

Szatén szövéssel készült 100% pamut és kevert szálas pamut (80% pamut, 20% poliészter) ágyneműhuzatok

A szatén egy szövési eljárás, az ilyen ágyneműhuzat pedig általában a legfinomabb tapintású ágyneműhuzatok közé tartozik. A szatén nem az anyag típust, hanem a szövés típusát jelenti, ezt sokan tévesen tudják. A szatén ágyneműhuzat azoknak javasolt, akik a hűvös érzést keresik a forró nyári, meleg éjszakákon. Az érzéshez nagyon szép látvány is társul. Elegáns, fényűző, pompás selymes anyaga igazán impozáns hangulatot ad a hálószobának. Elérhető 3 részes, 6 részes és 7 részes garnitúrákban is.

A garnitúrában lévő huzatok szabvány méretűek: kispárnahuzat: 40 x 50 cm, nagypárnahuzat: 70 x 90 cm, paplanhuzat: 140 x 200 cm, lepedő: 200 x 220 cm. Záródásuk szerint gombos és bújtatós változataik is vannak.

Válassz egyszemélyes ágyneműhuzat, vagy kétszemélyes ágyneműhuzat garnitúráinkból mindig ingyenes szállítással.

A szatén ágyneműhuzat mosása kifordítva, 30-40 C fokon történjen, begombolt állapotban. Könnyen szárad, nagyon hálás anyag. Vasalni enyhén nedvesen a legkönnyebb, amikor még nem száradt meg teljesen.

Tovább
Anyaga
Garnitúra
Szín
Minta
Termékkód

Pihentető alvás minőségi selymes szatén ágyneműhuzat garnitúra társaságában.

Ha valaki azt a szót hallja vagy látja, hogy szatén, akkor egyből a csúszós, kellemetlen anyag juthat eszébe. Ez egy tévhit, hiszen a szatén szó a szövés típusát jelenti. A csúszós „jelenség” akkor áll fent, ha gyenge minőségű alapanyagból készítik a szövetet. Ekkor lesz kellemetlen tapintású az anyag. A nyári kánikulában fogjuk nagyon értékelni a szatén ágyneműhuzat anyagának kellemes hatását. Mivel természetes alapanyag a selyem, így bőrbarát, s ezen felül antisztatikus tulajdonságokkal is rendelkezik.

A szatén ágyneműhuzat bármelyik hálószobában elegáns megjelenéssel fog tündökölni. Választhatsz több részes garnitúrák közül, attól függően, hogy 6 vagy 7 részesre van szükséged. A 6 részes szatén ágyneműhuzat garnitúrában nincsen lepedő, ezt akkor válaszd, ha például gumis lepedőt használsz a hagyományos lepedő helyett. A 7 részes szatén ágyneműhuzat garnitúrában megtaláljuk a színben hozzáillő nagyméretű lepedőt.

Selyem szatén ágyneműhuzat választékunkban találsz gombos és bújtatós kialakításút is. Igényednek megfelelően tudod megválasztani, hogy számodra melyik a praktikusabb. Kínálatunk minden egyes szatén ágyneműhuzata tündöklő, szemet gyönyörködtető és kiváló minőségű. Mosását célszerű maximum 40 fokos kímélő mosással végezni kifordított állapotában. Többszöri mosás után is formatartó, így sokáig gyönyörű marad az ágyneműhuzat.

Tovább