Szatén - Selyem Ágynemű

Selymes szatén ágyneműk, pompás, fényűző stílusban. Elsősorban nyáron, meleg időben használjuk őket, de azért sokan a hűvösebb hónapokban is vágynak erre az előkelő, selymes ágyneműre. Gyönyörű külleme mellett, hűs érintéséért is kedveljük. Aki egyszer megszereti, nem tudja lecserélni. Minőségi anyaga jól szellőzik. Elérhető 6 és 7 részes garnitúrában is.

Nézet:
Sorrend:

Minőségi alvás minőségi selyem anyagban

Ha valaki azt a szót hallja vagy látja, hogy szatén, akkor egyből a csúszós, kellemetlen anyag juthat eszébe. Ez egy tévhit, hiszen a szatén szó a szövés típusát jelenti. A csúszós „jelenség” akkor áll fent, ha gyenge minőségű alapanyagból készítik a szövetet. Ekkor lesz kellemetlen tapintású az anyag. A nyári kánikulában fogjuk nagyon értékelni kellemes hatását. Mivel természetes alapanyag a selyem, így bőrbarát, s ezen felül antisztatikus tulajdonságokkal rendelkezik.

Bármelyik hálószobában elegáns megjelenéssel fog tündökölni. Választhatsz több részes garnitúrák közül, attól függően, hogy 6 vagy 7 részesre van szükséged. A 6 részes szatén ágyneműhuzatban nincsen lepedő. A 7 részes garnitúrában megtaláljuk a színben hozzáillő nagyméretű lepedőt.

Selyem ágyneműhuzat választékunkban találsz gombos vagy bújtatós kialakításút. Igényednek megfelelően tudod megválasztani, hogy számodra melyik a praktikusabb. Kínálatunk minden egyes szatén ágyneműhuzata tündöklő, szemet gyönyörködtető és kiváló minőségű. Mosását célszerű maximum 40 fokos kímélő mosással végezni kifordított állapotában. Többszöri mosás után is formatartó. Így sokáig gyönyörű marad az ágyneműhuzat.