Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

Disney Párna

Ingyenes szállítás!

Disney párna, Disney kispárna, Disney díszpárna kisfiúknak és kislányoknak

Csodaszép, mesés, különleges, mindig megújuló Disney gyerek párna kínálat. Folyamatosan megújuló készlet az éppen aktuális, Disney mesehősök mintáival.

A gyermekek mesevilágban élnek, tegyük még színesebbé ezt a kis csoda világot számukra szép, kedves, puha Disney gyerek kispárnával. Hercegnők, Verdák, Jégvarázs, Mancs Őrjárat, Pókember, Minnie Egér, Hófehérke, stb. Válaszd azt, amiért annyira rajong gyermeked és szerezz vele neki hatalmas örömöt.

Kék, rózsaszín, zöld, türkiz, nagy választék van Disney gyermek kispárnákból is. Magukkal vihetik a nagyiékhoz, az óvodába, a bölcsibe és otthon is édesdeden aludhatnak rajta. Puha meleg plüssös Disney gyerekpárna és a hidegebb érzetű poliészter fedőanyagú Disney gyerek párna is kínálatunkban. Megnyugtatja a gyermekeket, amikor a kis mesehős barátaikkal aludhatnak.

35 x 35 cm és 40 x 40 cm méretű kis gyerek párnák színesítik meg gyermekeink álmait.  Szép álmokat minden kis édes gyermeknek!

Tovább
Anyaga
Méret
Szín
Termékkód

Vagány Disney párnák aranyos mesefigurákkal
 

A Disney mesék és mesefigurák minden korosztály körében nagy sikert aratnak, de főleg a gyerekek körében. Nézz szét gyermekeddel együtt webáruházunkban, ahol a Disney párnák széles választéka tárul elétek kedvező árakon. De akár meg is lepheted egy aranyos Disney párnával.

Nem fogtok benne csalódni, hiszen minden Disney párnánk kiváló minőségű anyagból készül. A gyerkőc örülni fog neki, hogyha szobájában felfedez 1 -2 formapárnát, melyet kedvenc Disney szereplője díszít. Ezen kényelmesen hajthatja álomra a fejét, és alvás közben szárnyalhat a mesehősök világába. Minden Disney párna kellemesen puha, és igazi élénk színekkel rendelkezik. Ne lepődj meg, ha gyermekednek kedvencévé válik, hiszen a párna puhasága magával ragad.

A gyerekszoba díszítő elemeként is megállja a helyét, de aludni is kényelmes a Disney párnákon.  Kis hercegnőknek igazi élményt nyújt a Frozen  vagy Minnie formapárna, míg a fiúk a Verdák vagy a Paw Petrol társaságában érezhetik jól magukat. Kitűnő ajándék lesz minden gyermek számára, hiszen a Disney figurás párnák mindig barátságosak. Válasszátok ki együtt melyik méretű és formájú Disney párna lenne Nektek a legmegfelelőbb!

Tovább