Pamut Ágynemű

Pamut ágyneműhuzatok hatalmas választékban, mindenkinek - szépágynemű.hu!

A pamut ágyneműhuzat az egyik legkedveltebb ágynemű típusok egyike. Kellemes puha anyagával és gyönyörű mintáival vesz le minket a lábunkról minden éjjel.

3, 6, és 7 részes garnitúrákból választhatod ki a szívedhez legközelebb álló pamut ágyneműt, ami ezután minden este körbeölel, felmelegít és a legszebb álmokba repít. Elegáns, bohém, klasszikus és kiváló minőségű pamut ágyneműk várnak Rád webáruházunkban. Mindenki stílusához van ágyneműhuzatunk, a kockástól, a kétszínűtől, a tarkabarka színes és 3D mintás ágyneműig, nálunk tényleg mindenki tud választani.

A lakás minden hálószobája meghitt, jó érzésű, barátságos hangulatú a szép ágyneműhuzatokkal. Lepd meg szeretteid, vagy saját magad, ha rád fér egy kis újítás. Pihentető alvás és vidám ébredés a hozomány, ha a minőségi ágyneműk mellett kötelezed el magad éjszakánként.

Ha kérdésed van, tedd fel nekünk telefonon a 06305092418-as számon, vagy emailben, az info@szepagynemu.hu címen.

 

Mély alvás a kellemes 7 részes ágyneműhuzat garnitúrában!

Az optimális ágynemű megválasztásában a finom, kellemes érzés találkozása bőrünkkel, és a kényelem sok szempontot elfeledtet. Sokan a hagyományos pamut ágyneműhuzat anyagra esküsznek, sokan a modern, új anyagokat szeretik. A szepagynemu.hu pamut ágyneműhuzat garnitúrái között különböző pamut tartalmú anyagok közül választhatunk:

  • 100% pamut tartalom
  • 80 % pamut tartalom
  • 70% pamut tartalom

A pamut ágyneműhuzatokból színben és mintázatban széles választékot találsz webáruházunkban. Vannak kimondottan családi színek, női színek és karakteresebb férfi színek is. Természetesen az az igazi, ha a hálószobában az ágyneműhuzat stílusban passzol a hálószoba bútorral és falszínnel is.

A pamut ágynemű garnitúrák a virágos, kockás, csíkos, városos mintázatok sokszínűségével csodálatos hangulatot adnak Neked és a hálószobádnak. Bemutatótermünkben megnézheted színét, mintázatás, megtapinthatod az anyagát.

A szepagynemu.hu az ágyneműhuzatokhoz saját készítésű paplan-párna garnitúrákat kínál különböző töltetekkel és fedőanyagokkal. A szilikon, pehely, toll, fél-pehely töltetekből vásárolhatsz az ágyneműhuzatodhoz.

Az ágyadat, pamut ágyneműhuzatodat praktikus egy stílusos ágytakaróval leteríteni.