Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

Pamut Ágynemű

Bemutatóterem: Rózsadomb Center 1025 Budapest, Törökvész u. 87-91. II. szint: Dizon Prémium

Pamut ágynemű garnitúra, hatalmas választékban.

A pamut ágyneműhuzat az egyik legkedveltebb ágynemű típusok egyike. Kellemes puha anyagával és gyönyörű mintáival vesz le minket a lábunkról minden éjjel. Szürke, kék, lila, fehér és karácsonyi színvilágban is.

3, 6, és 7 részes pamut ágynemű garnitúrákból választhatod ki a szívedhez legközelebb álló szép ágyneműt, ami ezután minden este körbeölel, felmelegít és a legszebb álmokba repít. Elegáns, bohém, klasszikus és kiváló minőségű pamut ágyneműk várnak Rád webáruházunkban. Mindenki stílusához van ágyneműhuzatunk, a kockástól, a kétszínűtől, a tarkabarka színes és 3D mintás ágyneműig, nálunk tényleg mindenki tud választani.

A piros, fekete, barna, bézs, zöld, sárga színek is nagy választékban. Egyszemélyes ágyneműt keresel? Rózsaszín, vagy fekete színben? Sokféle minta kapható. A méretek az európai szabványoknak megfelelőek. Kétszemélyes nyári mintás pamut ágyneműhuzatok aranyos mintás stílusban. A paplanhuzatok többnyire gombos záródásúak, a párnahuzatokkal egyetemben, de cipzáras is előfordul. Otthonod úgy lesz tökéletes, ha megteremted a legszebb, legkényelmesebb körülményeket, hogy öröm legyen hazatérni. Szép díszpárnák és puha mikroszálas plüssös plédek, takarók is barátságossá tehetik a miliőt, az exkluzív gyapjú takaróról pedig nem is beszélve. Ha pedig közeleg a karácsony, méginkább bennünk van a vágy, hogy otthonos legyen a hangulat.

Válassz egyszemélyes ágyneműhuzat, vagy kétszemélyes ágyneműhuzat garnitúráinkból mindig ingyenes szállítással.

A lakás minden hálószobája meghitt, jó érzésű, barátságos hangulatú a szép ágyneműhuzatokkal. Lepd meg szeretteid, vagy saját magad, ha rád fér egy kis újítás. Pihentető alvás és vidám ébredés a hozomány, ha a minőségi ágyneműk mellett kötelezed el magad éjszakánként.

Ha kérdésed van, tedd fel nekünk telefonon a 06305092418-as számon, vagy emailben, az info@szepagynemu.hu címen.

 

Tovább

Pihentető alvás kellemes pamut ágyneműhuzat garnitúrában!

Az optimális ágynemű megválasztásában a finom, kellemes érzés találkozása bőrünkkel, és a kényelem sok szempontot elfeledtet. Sokan a hagyományos pamut ágyneműhuzat anyagra esküsznek, sokan a modern, új anyagokat szeretik. A szepagynemu.hu pamut ágyneműhuzat garnitúrái között különböző pamut tartalmú anyagok közül választhatunk:

  • 100% pamut ágyneműhuzat
  • 80% pamut 20% poliészter kevert szálas pamut ágyneműhuzat

A pamut ágyneműhuzatokból színben és mintázatban széles választékot találsz webáruházunkban. Vannak kimondottan gyermekeknek illő színek, női színek és karakteresebb férfi színek is. Természetesen az az igazi, ha a hálószobában az ágynemű stílusban passzol a hálószoba bútorral és falszínnel is. A küllem mellett pedig mindenképpen legyen bőrbarát, pihe-puha anyagú, ami jól szellőzik és mosásnál nem ereszti a színét. Webáruházunkban kínált pamut ágyneműk minőségi termékek, a többség gombos záródású, de előfordul cipzáras is.

A pamut ágyneműhuzat garnitúra olcsón szürke, kék, lila, fehér színekben is elérhető. Karácsonyi, vagy virágos, kockás, csíkos, városos mintázatok sokszínűségével csodálatos hangulatot adnak Neked és a hálószobádnak, bármelyik évszakban. Piros, fekete, barna, bézs, zöld, sárga, stb minőségi pamut ágyneműhuzat garnitúra változatossága tárul vásárlóink elé nők, férfiak, gyermekek, szépkorúak számára is. Egyszemélyes és kétszemélyes paplanhuzatra is van tökéletes pamut ágyneműhuzat garnitúra.

A szepagynemu.hu az ágyneműhuzatokhoz saját készítésű paplan-párna garnitúrákat kínál különböző töltetekkel és fedőanyagokkal. A szilikon, pehely, toll, fél-pehely töltetekből vásárolhatsz kényelmes, meleg paplant az ágyneműhuzatodhoz.

Paplanhuzat két méretben, párnahuzat is két méretben, kispárna és nagypárna huzatok a garnitúrában. Lepedő méretek a következők: a 7 részes ágyneműhuzat garnitúrához 1 db 200 x 220 cm-es lepedő tartozik. A 6 részes, dupla paplanos ágynemű huzat garnitúra 1 db 220 x 240 cm-es lepedőt tartalmaz. A franciaágyra, az egyszemélyes ágyra, a kétszemélyes ágyra is van lepedő webáruházunkban. A 3 részes ágyneműhuzat kategóriában rengeteget akciós áron vásárolhatsz meg.

Vásárolj minőségi ágyneműt és ágyneműhuzatot hálószobádba magadnak, vagy ajándékba szeretteidnek, családtagjaidnak. 
Telefonon is leadhatod rendelésed a 06305092418-as számon.

14 napos ingyenes visszaküldést, kedvező árakat, gyors kiszállítást biztosítunk.

Tovább