Pamut Ágynemű

A pamut ágynemű az egyik legkedveltebb ágynemű típusok egyike. Kellemes puha anyagával és és gyönyörű mintáival vesz le minket a lábunkról. 2, 6, vagy 7 részes garnitúrákból választhatod ki a szívedhez legközelebb álló, minőségi pamut ágyneműt. Elegáns, bohém, klasszikus pamut ágyneműk várnak Rád!

Mélyalvás a kellemes 7 részes ágyneműhuzat garnitúrában

Az optimális ágynemű megválasztásában a finom, kellemes érzés találkozása bőrünkkel, és a kényelem sok szempontot elfeledtet. Sokan a hagyományos pamut ágyneműhuzat anyagra esküsznek, sokan a modern, új anyagokat szeretik. A szepagynemu.hu pamut ágyneműhuzat garnitúrái között különböző pamut tartalmú anyagok közül választhatunk:

  • 100% pamut tartalom
  • 80 % pamut tartalom
  • 70% pamut tartalom

A pamut ágyneműhuzatokból színben és mintázatban széles választékot találsz webáruházunkban. Vannak kimondottan családi színek, női színek és karakteresebb férfi színek is. Természetesen az az igazi, ha a hálószobában az ágyneműhuzat stílusban passzol a hálószoba bútorral és falszínnel is.

Azpamut ágynemű garnitúrák a virágos, kockás, csíkos, városos mintázatok sokszínűségével csodálatos hangulatot adnak Neked és a hálószobádnak. Bemutatótermünkben megnézheted színét, mintázatás, megtapinthatod az anyagát.

A szepagynemu.hu az ágyneműhuzatokhoz saját készítésű paplan-párna garnitúrákat kínál különböző töltetekkel és fedőanyagokkal. A szilikon, pehely, toll, fél-pehely töltetekből vásárolhatsz az ágyneműhuzatodhoz.

Az ágyadat, pamut ágyneműhuzatodat praktikus egy stílusos ágytakaróval leteríteni.