Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

Disney Pléd - Takaró

Ingyenes szállítás!

Kislányos és kisfiús Disney pléd vagy takaró gyermek méretekben

A Disney mesék mindig újabb mesehősökkel rukkolnak elő. Újabb és újabb mesék vannak porondon, amikbe beleszeretnek gyermekeink. Ismerik őket névről és már úgy követelik, hogy bizony-bizony Chase, vagy Sofia hercegnő legyen rajta azon a pléden, amivel szeretnének betakarózni.

A polár és a plüss-poliészter anyagú Disney pléd, Disney takaró mindig melegen tartja gyermekeinket. Otthon, az óvodában, utazások során az autóban, sokszor jön jól, ha van egy puha pléd, amit ha álomba szenderül a gyermekünk, akkor betakarhassuk vele. Szép eldolgozás, szép varrás, jó minőség jellemző rájuk. A gyermek textileket gyakran kell mosni, ezzel tisztában vagyunk. Éppen ezért készülnek a Disney plédek és takarók is erős, strapabíró anyagból. Mosógépben 30-40 C fokon semmi bajuk sem lesz, a színüket is megtartja. Centrifugálása alacsony fordulatszámon történjen. Örömteli, szép álmokat Disney pléd és takaró alatt.

Tovább
Anyaga
Méret
Szín
Minta

A gyerekek kedvenc Disney figurái puha plédekről köszönnek vissza. Disney pléd, Disney takaró minden gyermeknek.


Egy puha pléd érintése mindenkiben pozitív élményt hagy. Ha társul hozzá, hogy a pléden a gyerek kedvenc Disney mesefigurája látszik, akkor még nagyobb a hatás.  A Disney figurás plédekkel minden pihenés, alvás megnyugtató lesz.

Ha egy plüss Disney plédet szeretnél gyerekednek ágytakaróként, akkor mindent elrejthetsz alatta. Legyen szó a gyerek ágyneműjéről, pizsamájáról vagy egyéb tárgyakról amivel gyermeked szívesen alszik.  A gyerek boldog lesz, mert napközben egy szuper Disney figurás pléd díszíti a szobáját. Alvás közben is kényelmes puhaságot nyújt a gyerek számára a barátságos Disney mintás pléd/takaró.  Földre leterítve ideális és meleg helyszínt nyújt az örömteli játékhoz.

A Disney mintás plédek kifejezetten gyerekeknek készültek, ezért méretüket tekintve 120 x 150 centiméteresek. Kiváló minőségű anyagokból készültek, így akár picik mellett is használhatóak. Ha lányod rajong a bájos, kedves Sofia hercegnőért, akkor egy ilyen Disney pléddel nem fogsz mellé nyúlni. De melyik kispasi ne rajongana Villám MCQueen –ért? Az ő számára is találsz megfelelő Disney takarót, melyben minden elalvás igazi verseny lesz. A Disney plédek tisztán tartása igen egyszerű, hiszen mosógépben könnyedén kimoshatóak.

Tovább