Disney Pléd - Takaró

Nézet:
Sorrend:

A gyerekek kedvenc Disney figurái puha plédekről köszönnek vissza


Egy puha pléd érintése mindenkiben pozitív élményt hagy. Ha társul hozzá, hogy a pléden a gyerek kedvenc Disney mesefigurája látszik, akkor még nagyobb a hatás.  A Disney figurás plédekkel minden pihenés, alvás megnyugtató lesz.

Ha egy plüss Disney plédet szeretnél gyerekednek ágytakaróként, akkor mindent elrejthetsz alatta. Legyen szó a gyerek ágyneműjéről, pizsamájáról vagy egyéb tárgyakról amivel gyermeked szívesen alszik.  A gyerek boldog lesz, mert napközben egy szuper Disney figurás pléd díszíti a szobáját. Alvás közben is kényelmes puhaságot nyújt a gyerek számára a barátságos Disney mintás pléd/takaró.  Földre leterítve ideális és meleg helyszínt nyújt az örömteli játékhoz.

A Disney mintás plédek kifejezetten gyerekeknek készültek, ezért méretüket tekintve 120 x 150 centiméteresek. Kiváló minőségű anyagokból készültek, így akár picik mellett is használhatóak. Ha lányod rajong a bájos, kedves Sofia hercegnőért, akkor egy ilyen Disney pléddel nem fogsz mellé nyúlni. De melyik kispasi ne rajongana Villám MCQueen –ért? Az ő számára is találsz megfelelő Disney takarót, melyben minden elalvás igazi verseny lesz. A Disney plédek tisztán tartása igen egyszerű, hiszen mosógépben könnyedén kimoshatóak.