Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

Párna

Ingyenes szállítás

Memóriahabos (memory) párna a kényelmes alváshoz.

Ha a fej és a nyak megfelelő alátámasztást kap egy minőségi memória párna által, akkor a tökéletes nyugalmi állapotban jól fogunk aludni.

A memória párna éjjeleink népszerű kelléke. Igényeink mások alvás alatt is. Van, aki háton, van, aki hason és van, aki oldalt fekve szeret aludni és olyan is, aki sokat forgolódik éjszaka. Ekkor jön az, hogy a párna minősége, puhasága egyáltalán nem mindegy. Ha megtalálod a megfelelő párnákat, úgy alszol majd, mint a bunda és kipihenten ébredsz.

Milyen paplan és párna típusok közül választhatsz? A pamut díszpárnák mellett antiallergén, memóriahabos és fehér pehelytoll töltetű párnákat kínálunk, kispárnát és nagypárnát egyaránt.

A természetesen kényelmes pehelytoll párna a mai napig népszerű az otthon felszereleésénél. Pihe-puha, mégis jó tartású párnának számít, és ami még előnye, hogy magyar gyártású termék, hazai liba és csibe tisztított tollaival töltve. Ha fontos számodra, hogy hazai termékeket vásárolj, akkor duplán jó választás.

Az Aloevera huzatos ergonómiai, memóriahabos párna is nagy népszerűségnek örvend, amit Olaszországból szerzünk be és lássuk be, ők is igazán szeretnek aludni.

Tovább
Fedőanyag
Garnitúra
Méret
Súly
Származási hely
Szín
Töltőanyag
Termékkód

Minőségi párna webáruház, magyar gyártású párna nagy választékban.


Ahhoz, hogy az alvás tényleg pihentető legyen, jól kell a párnánkat beszerezni. Manapság már több fajta párna közül lehet választani, többféle huzat és töltet közül is. Egy új párna akár az egész egészségünkre is hatással lehet, ha jobban alszunk általa. A párnák és a díszpárnák minden otthon kedvességei. Egy gyapjú takaróval és egy pohár borral hátra dőlve szebbek az esték.
A minőségi matrac az ágy alapja. Érdemes alaposan megfontolni a vásárlás előtt és kipróbálni keménységét, puhaságát. A matrac gumis lepedőért kiált, sokkal jobban, mint hagyományos vászon lepedőért. Webáruházunkban lepedőkből is talál színes kínálatot. Sárga, bézs, szürke, kék, rózsaszín, fehér, mindenki megtalálja a tökéletest.

Az antiallergén párna kiválóan alkalmas azok számára, akik allergiásak a tollra vagy pehelyre. Vannak olyan antiallergén párnák, melyeknek levehető, és mosható a huzata és a töltete is. Ezek a párnák steppelt borítást kaptak, mely még esztétikusabbá teszi a párna megjelenését. A pamut, vagy az attól is puhább microfiber anyagtól lesz puha tapintású, mely kellemes érzetet nyújt.Van ergonómiai memóriahabos párna, mely kialakításuknak köszönhetően elősegítik az egészséges alvást. Lehetővé teszik, hogy a nyak – és a gerinc megfelelő alátámasztást kapjon alvás közben. Gerinc problémákkal küszködőknek megfelelő választás.

A memóriahabos anatómiai párnáknak is levehető a huzata, mely mosógépben alacsony hőfokon mosható. A párnahuzat rendszeres mosása nagyon fontos a poratkák elkergetéséhez. Párnáink közül talál nagy és kis párna méretben is megfelelőt. Igényeinek megfelelően tud dönteni széles választékunkból.
De ha szobája díszítéséhez díszpárnára van szükség, akkor azok közül is megtalálja a kedvencét. Talál hozzá gyapjú takarót és mikroszálas plédet, steppelt ágytakarót is. Az otthon melege mindenkit megillet. Kellemes pihenést kívánunk!

Tovább