Párna

Nézet:
Sorrend:

A nyugodt és pihentető alvás a jó minőségű párnával kezdődik.


Ahhoz, hogy az alvás tényleg pihentető legyen, jól kell a párnánkat megválasztani. Manapság már több fajta párna közül lehet választani. Választhatunk többféle huzat és töltet közül.
Az antiallergén párnák kiválóan alkalmasak azok számára, akik allergiások a tollra vagy pehelyre. Vannak olyan antiallergén párnák, melyeknek levehető, és mosható a huzata és a töltete is. Ezek a párnák steppelt borítást kaptak, mely még esztétikusabbá teszi a párna megjelenését. A pamut, vagy az attól is puhább microfiber anyagtól lesz puha tapintású, mely kellemes érzetet nyújt.

Vannak az ergonómiai memóriahabos párnák, melyek kialakításuknak köszönhetően elősegítik az egészséges alvást. Lehetővé teszik, hogy a nyak – és a gerinc megfelelő alátámasztást kapjon alvás közben. Gerinc problémákkal küszködőknek megfelelő választás.

A memóriahabos párnáknak is levehető a huzata, mely mosógépben alacsony hőfokon mosható. Párnáink közül talál nagy és kis párna méretben is megfelelőt. Igényeinek megfelelően tud dönteni széles választékunkból.
De ha szobája díszítéséhez díszpárnára van szükség, akkor azok közül is megtalálja a kedvencét . Kellemes pihenést kívánunk!