Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

Karácsonyi ötletek

Ingyenes szállítás

Szuper karácsonyi ötletek lakástextil kínálata - SZEPAGYNEMU.hu
Karácsony a szeretet és az örömteli pillanatok, az ajándékozás, a családok legnagyobb ünnepe. Ekkor meglepjük szeretteinket valami szép, kedves ajándékkal, aminek tudjuk, hogy örülnének. Az ajándékozás nem akkor az igazi, ha méregdrága ajándékokat vásárolunk, hanem akkor, amikor tudjuk, hogy amivel meglepjük szeretteinket, örülni fognak és használni is tudják.
Egy szép ágyneműhuzat, vagy bármilyen lakástextil pont ilyen.

A hasznos ajándékoknak sokkal jobban örülünk, mint a felesleges dolgoknak. Az ágyneműhuzat garnitúra, a pléd, a takaró, a függöny, stb. pont azért jó, mert minden nap eszünkbe jut az, akitől kaptuk, amikor ránézünk, vagy betakarózunk vele. Csodaszép ágyneműhuzatok széles választéka vár rád webáruházunkban, amikkel biztosan mosolyt csalsz az arcokra. Egyszemélyes és kétszemélyes ágyneműhuzatok több típusa is megtalálható: 100% pamut ágynemű, kevert szálas pamut ágynemű, szatén, krepp, flanel, stb. Kellemes ajándékozást, kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Tovább
Anyaga
Fedőanyag
Garnitúra
Méret
Minőség
Szín
Töltőanyag
Minta
Záródás
Termékkód
-29%
Kedvencekhez
Termékkód
91501943
Listaár:
11 990 Ft
Akciós ár:
8 490 Ft
✔ Ingyenes szállítás
Kedvencekhez
Dallas Fehér Frottír fürdőköpeny fürdőköntös S-es méret
Dallas Fehér Frottír fürdőköpeny fürdőköntös S-es méret
Dallas Fehér Frottír fürdőköpeny fürdőköntös S-es méret
Dallas Fehér Frottír fürdőköpeny fürdőköntös S-es méret
Termékkód
32658095
Listaár:
14 990 Ft
✔ Ingyenes szállítás
 

Karácsonyi lakástextil ötletek az egész családnak.

Egy szép díszpárna, állatmintákkal? Vagy mikolásos díszpárna? Paplan, párna, ágyneműhuzat, függöny, lepedő, pléd, ágytakaró?

A SZEPAGYNEMU.hu webáruházban megvásárolhatod azokat a lakástextileket karácsonyra, amelyekre egész évben nem fordítasz kellő figyelmet. Karácsonykor azonban lelkünkben van a díszítés, a magasztos életérzés, az ünnepekre való maximális felkészülés vágya. Karácsony a legszebb ünnepünk. Megérdemeljük, hogy ilyenkor magunkra is figyeljünk. Rendelj kényelmesen, megbízható webáruházból egy csodálatos ajándékot szeretteidnek. Gondoskodó, puha, finom tapintású ágyneműhuzat és paplan párna, tökéletes.

Az itt található lakástextilek mind azért lettek összeválogatva, hogy a legboldogabb hangulatot teremtsenek minden család otthonában. Egy gyönyörű függöny, amely díszíti majd az étkezőasztal mellett lévő ablakot, amikor a családi összejövetelek vannak? Karácsonyi ágyneműhuzat, amivel betakarózva az egész addigi nap értelmet nyer? Gyerek pléd, amivel melegben tudhatjuk az épp elszunnyadó gyermekünket? A karácsonyi csoda közelebb van, mint gondolnád.

Tovább