Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

Disney Törölköző

Ingyenes szállítás!

Mesés Disney gyerek törölköző, strandtörölköző nagy választékban, akciós áron.

Minőségi, 100% pamut gyerek törölközők eredeti Disney termékeink között. Méretük 70 x 140 cm. Ezek a gyerek törölközők jól mosható, színtartó, gyorsan száradó, jó nedvszívó anyagból készülnek. Elengedhetetlenek a gyermekek fürdéséhez otthon, vagy az uszodában és a strandon is. A 100% pamut gyerek törölköző azonnal magába szívja a nedvességet gyermekeink testéről.

Otthon, az esti fürdés után jó kedvvel bújnak bele egy meseszép Disney gyerek törölközőbe, talán így nem kell nekik könyörögni, hogy fürdeni menjenek. Puha érintése a gyermekek vékony kis bőrének gyengéd lesz.

A kislányok és a kisfiúk is megtalálják a SZEPAGYNEMU.hu gyerek törölköző kínálata között azt, ami a legkedvesebb számukra. A kis hercegnők és a vagány kisautók, na és Pókember, mind mind arra várnak, hogy gyermeked bőrét óvják.

Mosása 30 Celsius fokon, mosógépben történhet, magas hőfokon eresztheti a színét, ezért csak a bevarrt címke szerint mossuk.

Ragadd meg az alkalmat és rendelj gyermekednek egy szép Disney törölközőt.

Tovább
Szín

Disney gyerek törölközők szép, mesés mintákkal díszítve.


Biztos sokunknak ismerős, amikor a gyerekkel hosszantartó eszmecserét kell folytatni ahhoz, hogy hajlandó legyen a kádból kiszállni. Ezt a folyamatot felgyorsíthatjuk, ha kedvenc Disney figurás törölközőjéből beszerzünk néhányat. Hiszen szívesebben szállhat ki a kádból, ha kedvenc szereplőjével folytatódhat az este. Ebbe a nagy méretű Disney gyerek törölközőbe be tud burkolózni a gyerek, hogy fürdés után ne legyen didergés.

A Disney figurás törölközőkkel nem csak az otthoni fürdés befejezése lesz könnyebb. A strandon is nagy sikert fog aratni, hiszen ezek a kedves Disney termékek mindenkit elbűvölnek. Gyermeked biztos örülni fog, ha olyan szuper Disney törölközővel leped meg, melyen kedvenc szereplője látható. Vagy böngésszétek át együtt kínálatunkat, és válasszatok közösen.

A Disney mintás gyerek törölközők minden gyermek és felnőtt tetszését elnyerik. Nagyon puha anyagból, 100% pamutból készültek a törölközők. Így kellemes érzést nyújt majd a Disney mintás törölköző gyermeked bőrének. A kispasik körében nagyon menő a Verdák, míg a kishölgyek inkább a Hercegnőket részesítik előnyben. De választhattok az örök kedvencből, Micimackóból is. Kellemes időtöltést kívánunk!

Tovább