Disney Törölköző

Nézet:
Sorrend:

Törölköző gyerekeknek Disney mintákkal díszítve


Biztos sokunknak ismerős amikor a gyerekkel hosszantartó eszmecserét kell folytatni ahhoz, hogy hajlandó legyen a kádból kiszállni. Ezt a folyamatot felgyorsíthatjuk, ha kedvenc Disney figurás törölközőjéből beszerzünk néhányat. Hiszen szívesebben szállhat ki a kádból, ha kedvenc szereplőjével folytatódhat az este. Ebbe a nagy méretű Disney törölközőbe be tud burkolózni a gyerek, hogy fürdés után ne legyen didergés.

A Disney figurás törölközőkkel nem csak az otthoni fürdés befejezése lesz könnyebb. A strandon is nagy sikert fog aratni, hiszen ezek a kedves Disney termékek mindenkit elbűvölnek. Gyermeked biztos örülni fog ha olyan szuper Disney törölközővel leped meg melyen kedvenc szereplője látható. Vagy böngésszétek át együtt kínálatunkat, és válasszatok közösen.

A Disney mintás törölközők minden gyermek és felnőtt tetszését elnyerik. Nagyon puha anyagból, 100% pamutból készültek a törölközők. Így kellemes érzést nyújt majd a Disney mintás törölköző gyermeked bőrének. A kispasik körében nagyon menő a Verdák, míg a kishölgyek inkább a Hercegnőket részesítik előnyben. De választhattok az örök kedvencből, Micimackóból is. Kellemes időtöltést kívánunk!