Sötétítő függöny

Nézet:
Sorrend:

Az otthon egyik dísze, a sötétítő függöny


Lakásunkat igazán otthonossá a sötétítő függöny varázsolja. Ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a szobába lépve, szükség van az összhangra. Vagyis a sötétítő függöny legyen színben harmonikus a fal és a bútorok színeivel. Árnyalatbeli különbségek természetesen lehetnek, de jóleső látvány lesz, ha nem annyira sokszínűek a szobában megjelent színek.

Ha a sötétítő függöny funkcióját nézzük, célszerű figyelembe venni, hogy dekorációnak szánjuk vagy sötétítésre. Ez az anyag kiválasztása miatt fontos. Ha szeretnénk, hogy a reggeli napsugarakat kizárjuk, akkor teljesen jó választás. Egy sötétítő függönnyel kizárhatjuk a kíváncsi tekinteteket is az esti órákban ha már lámpafényre van szükség.

Webáruházunk sötétítő függöny kínálatában találsz olyan készre varrt sötétítőket amihez nincs kiegészítő kellék, de önmagukban is mutatósak. De böngészd át a sötétítő függöny szetteket is, ami a sötétítőn kívül tartalmazza a függönyhöz tartozó drapériát, bojtot és kikötőt. Egy szetten belül mindenből kettőt találsz. Ezekkel a szettekkel elegánsabbá teheted szobád hangulatát. Így könnyen tudod változtatni, hogy csak díszként funkcionáljon, vagy sötétítsen is a függöny.