Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

Sötétítő függöny

Ingyenes szállítás

Vastag, készre varrt sötétítő függöny szettek szép színekben 

A sötétítő függöny a lakásdekorálás mellett fényzáró funkciót is ellát Az ilyen, átláthatatlan függönyök a beszűrődő nappali fényt és este a kíváncsiskodó tekinteteket sem engedik be intim szféránkba. Webáruházunkban kínált sötétítő függöny szettek 2 db-ból állnak, amik egyenként 250 x 150 cm-es méretűek. Tehát 250 cm magas és 150-150 cm széles. Így lesz az ablakhoz feltett sötétítő függöny mérete 250 x 300 cm. Szépen varrt, szépen beszegett függönyöket kínálunk.


Sokan vannak, akik sötétben tudnak csak mélyen, zavartalanul aludni. Nekik nem hiányozhat egy szép, fényzáró sötétítő függöny a hálószobájukból. A poliészter anyagú függönyeink jól moshatóak és 30-40 C fokon mosva, alacsony fordulatszámon centrifugálva gyűrődésmentesen száradnak, ha szépen terítjük ki mosás után őket.

A klasszikus stílust kedvelőknek ajánljuk a drapáriás sötétítő függöny szettet, bojtokkal és kikötőkkel. Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal. Telefonszámunk: 06305092418.

Tovább
Függöny mérete
Szín
Termékkód

Az otthon egyik legszebb dísze, a sötétítő függöny.


Lakásunkat igazán otthonossá a sötétítő függöny varázsolja. Ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a szobába lépve, szükség van az összhangra. Vagyis a sötétítő függöny legyen színben harmonikus a fal és a bútorok színeivel. Árnyalatbeli különbségek természetesen lehetnek, de jóleső látvány lesz, ha nem annyira sokszínűek a szobában megjelent színek.

Ha a sötétítő függöny funkcióját nézzük, célszerű figyelembe venni, hogy dekorációnak szánjuk vagy sötétítésre. Ez az anyag kiválasztása miatt fontos. Ha szeretnénk, hogy a reggeli napsugarakat kizárjuk, akkor teljesen jó választás. Egy sötétítő függönnyel kizárhatjuk a kíváncsi tekinteteket is az esti órákban, ha már lámpafényre van szükség.

Webáruházunk sötétítő függöny kínálatában találsz olyan készre varrt sötétítőket amihez nincs kiegészítő kellék, de önmagukban is mutatósak. De böngészd át a sötétítő függöny szetteket is, ami a sötétítőn kívül tartalmazza a függönyhöz tartozó drapériát, bojtot és kikötőt. Egy szetten belül mindenből kettőt találsz. Ezekkel a szettekkel elegánsabbá teheted szobád hangulatát. Így könnyen tudod változtatni, hogy csak díszként funkcionáljon, vagy sötétítsen is a függöny.

Tovább