Ágyneműhuzat

Egyszínű ágyneműhuzat, vagy mintás, élénk színű, vagy szolid, minden stílusban megtalálod. - szepagynemu.hu

Ágy csere, matrac csere, ágynemű csere? Allergiás tünetek? Poratka? Nem elbagatellizálható dolgok. Hajtsd fejed kényelemben álomra minden éjjel, megfelelő környezetben, kényelmes ágyneműben. Sokszor az orrunk előtt van a megoldás, mi mégis túlgondolunk mindent. Egy új pamut, krepp, szatén, vagy flanel ágyneműhuzat csodákra képes minden családban, ahol alvási nehézségekkel küzdenek. 3 részes, 6 részes, 7 részes ágyneműhuzat garnitúra az, ami Neked kell, nálunk elérhető. Válogatott minőségű kevert szálas ágyneműhuzat kollekció, 80% pamut és 20% poliészter anyagösszetétellel. Ez az anyag erős, strapabíró, jól mosható, nem kényes, sőt még szárítógépbe is tehető. Tudjuk, hogy legtöbben a gombos ágyneműhuzatot kedvelik, ezért főként ezek a típusok találhatóak meg.

Pöttyökre fel, színekre fel, uralkodjon a jó kedv a hálószobában is egy szép ágyneműhuzat garnitúrával az ágyon. Várnak az édes álmok!

Nézet:
Sorrend:
 

Milyen ágyneműhuzatot érdemes választani a kiváló alváshoz? 

Fontos tudni ágyneműhuzat vásárlás előtt, hogy a bőrünk érzékenysége milyen. Az ágyneműhuzat anyaga pamut legyen? Flanel? Krepp? Szatén?

A hálószobánk stílusával mindekép harmonizáljon az ágyneműhuzat garnitúra színe és mintázata. Lehetnek, modern minták, vagy a hagyományos klasszikus stílusű ágyneműhuzatok. 

Természetesen vannak féri vagy női színek is az ágynemű garnitúrákban. Méretekben is bőséges  a kínálat található webáruházunkban. A szimpla 140 x 200cm-es ágyneműhuzatok, vagy az egy paplan alatt együtt alvók nagy kedvence a 200 x 220 cm-es ágynemű garnitúra.

Gombos vagy zip-záros záródású ágyneműhuzat szinte mindenki igényét kiszolgálja. Apartmanok vagy hotelek részére készítünk bujtatós ágyneműhuzat garnitúrákat is.

Az ágyneműhuzat mosása lakossági használatban a 30-40 C fokos vízben, a kollégiumok, apartmanok, hotelek minősége esetében 60-90 C fokban is tisztíthatóak. Az igénybevételnek, használatnak megfelelően kell kiválasztani az ágyneműhuzatot.

Kérdezz bátran akár emailben vagy telefonon ügyfélszolgálatunknál a szepagynemu.hu oldalunkon vagy a bemutatóteremben is.