Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

Ágyneműhuzat, ágynemű

Bemutatóterem: Rózsadomb Center 1025 Budapest, Törökvész u. 87-91. II. szint: Dizon Prémium

Ágyneműhuzat, ágynemű webáruház: minden méret és szín.

Egyszínű ágyneműhuzat, vagy mintás, élénk színű, vagy szolid, minden stílusban megtalálod.

Ágynemű garnitúra és ágyneműhuzat szett minden méretben és színben. Raktárkészletről azonnal olcsó áron, akár ingyenes szállítással. Ágy csere, matrac csere, ágynemű csere? Allergiás tünetek? Poratka? Nem elbagatellizálható dolgok. Hajtsd fejed kényelemben álomra minden éjjel, megfelelő környezetben, kényelmes ágyneműben.

Sokszor az orrunk előtt van a megoldás, mi mégis túlgondolunk mindent. Egy új pamut, krepp, szatén, vagy flanel ágyneműhuzat csodákra képes minden családban, ahol alvási nehézségekkel küzdenek. 3 részes, 6 részes, 7 részes ágyneműhuzat garnitúra az, ami Neked kell, nálunk elérhető.

Válogatott minőségű kevert szálas ágyneműhuzat kollekció, 80% pamut és 20% poliészter anyagösszetétellel. Ez az anyag erős, strapabíró, jól mosható, nem kényes, sőt még szárítógépbe is tehető. Tudjuk, hogy legtöbben a gombos ágyneműhuzatot kedvelik, ezért főként ezek a típusok találhatóak meg.

Pöttyökre fel, színekre fel, uralkodjon a jó kedv a hálószobában is egy szép ágyneműhuzat garnitúrával az ágyon. Várnak az édes álmok!

Tovább

Milyen ágyneműhuzat a jó választás a tökéletesen kényelmes alváshoz?

Fontos tudni ágyneműhuzat vásárlás előtt, hogy a bőrünk érzékenysége milyen. Az ágyneműhuzat anyaga pamut legyen? Flanel? Krepp? Szatén?

A hálószobánk stílusával mindeképp harmonizáljon az ágyneműhuzat garnitúra színe és mintázata. Lehetnek, modern minták, vagy a hagyományos klasszikus stílusú ágyneműhuzatok is. A szürke, kék, lila és fehér színek nagyon divatosak napjainkban, a hálószoba falain belül. Készletünkön a  karácsonyi ágyneműhuzat is megtalálható. A piros, fekete két meghatározó szín az ágyneműknél. Nőknek, férfiaknak és gyermekeknek is nagyon szép ágyneműhuzat garnitúrák találhatóak itt. Jól szellőző, puha anyagú pamut ágyneműhuzat és meleg vastag flanel ágynemű, illetve nyárra szatén ágyneműhuzat olcsón.

A barna, bézs, zöld és sárga vidám, aranyos színek. Egyszemélyes női ágyneműnek tökéletes a rózsaszín, akár vintás, akár minta nélküli változata. Egy szép mikroszálas takaróval lefedheted az ágyad, amikor nincs kedved megágyazni. Több minta is a kínálatban, ahol különböző méretek között válogathatsz.

Egy szép, kétszemélyes, nyári mintás dupla paplanhuzat garnitúra alatt kényelmesen elférsz.

Természetesen vannak férfi és női színek is az ágynemű garnitúrákban. Méretekben is bőséges kínálat található webáruházunkban. A szimpla 140 x 200cm-es ágyneműhuzatok, vagy az egy paplan alatt együtt alvók nagy kedvence a 200 x 220 cm-es ágynemű garnitúra.

Gombos vagy cipzáras záródású ágyneműhuzat? Szinte mindenki igényét kiszolgálja. Apartmanok és hotelek részére készítünk bujtatós ágyneműhuzat garnitúrákat is.

Az ágyneműhuzat mosása lakossági használatban a 30-40 C fokos vízben, a kollégiumok, apartmanok, hotelek minősége esetében 60-90 C fokban is tisztíthatóak. Az igénybevételnek, használatnak megfelelően kell kiválasztani az ágyneműhuzatot.

Kérdezz bátran akár emailben vagy telefonon ügyfélszolgálatunknál a szepagynemu.hu oldalunkon.

Tovább