Ágyneműhuzat

Nézet:
Sorrend:
 

Milyen ágyneműhuzatot érdemes választani a kiváló alváshoz? 

Fontos tudni ágyneműhuzat vásárlás előtt, hogy a bőrünk érzékenysége milyen. Az ágyneműhuzat anyaga pamut legyen? Flanel? Krepp? Szatén?

A hálószobánk stílusával mindekép harmonizáljon az ágyneműhuzat garnitúra színe és mintázata. Lehetnek, modern minták, vagy a hagyományos klasszikus stílusű ágyneműhuzatok. 

Természetesen vannak féri vagy női színek is az ágynemű garnitúrákban. Méretekben is bőséges  a kínálat található webáruházunkban. A szimpla 140 x 200cm-es ágyneműhuzatok, vagy az egy paplan alatt együtt alvók nagy kedvence a 200 x 220 cm-es ágynemű garnitúra.

Gombos vagy zip-záros záródású ágyneműhuzat szinte mindenki igényét kiszolgálja. Apartmanok vagy hotelek részére készítünk bujtatós ágyneműhuzat garnitúrákat is.

Az ágyneműhuzat mosása lakossági használatban a 30-40 C fokos vízben, a kollégiumok, apartmanok, hotelek minősége esetében 60-90 C fokban is tisztíthatóak. Az igénybevételnek, használatnak megfelelően kell kiválasztani az ágyneműhuzatot.

Kérdezz bátran akár emailben vagy telefonon ügyfélszolgálatunknál a szepagynemu.hu oldalunkon vagy a bemutatóteremben is.