Ágytakaró Pléd

 

Nézet:
Sorrend:
 

Stílusos, kényelmes ágytakaró plédek, nem csak ágytakaráshoz

A megfelelő szín és minta az ágytakaró pléd esetében is elengedhetetlen otthonunk lakberendezésében. Kettős célt is szolgálhat a finom tapintású ágytakaró pléd. Az ágy megfelelő méretének figyelembe vételével választjuk ki az ágytakaró plédet, amely lehet 150 x 200cm, vagy 200 x 240cm.

A nagyobb méretű ágytakaró pléd általában a franciaágyra, kétszemélyes ágyakra, a 150 x 200 cm-es az egyszemélyes ágyra, heverőre kiváló. Színekben, mintázatokban széles választék áll rendelkezésre. Megtalálható az egyszínű, vagy mintás ágytakarók, plédek, ugyanakkor az állat mintásak is. Például a lovas, delfin, tigris, pandamaci, cica mintázatú ágytakaró plédek. Kiváló minőségű akril anyagból készültek.

A plédek ágytakaráson kívül praktikusak a téli estéken TV nézéskor, vagy olvasás alkalmával betakarózni velük. A plédek finom kellemes tapintását nagyon fogod szeretni.
Megtalálod a full vastag ágytakaró plédet is. Ha például az őszi hideg délutánonként a kertben vagy a teraszon akarsz egy kicsit pihenni és ott betakarózni az ágytakaró pléddel, akkor remek választás.

A bemutatóteremben bátran tapintsd meg az ágytakaró plédeket.