Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szepagynemu.hu

Ágytakaró Pléd

Ágytakaró és pléd nagy választékban, 0-tól 100 éves korig, minden méretben és stílusban. – szepagynemu.hu

Akril, polár, esetleg steppelt selyem? Ágytakaró és pléd kínálatunk mindenkinek kedvére tesz. Az egészen kicsi 80 x 110 cm-es baba mérettől a nagy, 240 x 250 cm-es méretig sokféle színű, mintájú ágytakarót és plédet találsz. Szeretjük a szép dolgokat, de az ízlésünk különbözhet. Egyszínű, visszafogott, vagy pedig harsány, élénk színű, mintás illik a hálószobába, a lehetőségek tárháza igen széles. Tigris minta, cica, ló, vagy minta nélküli? A szépágynemű webshopban kedvedre válogathatsz.

Egy szép, impozáns, elegáns ágytakaróval könnyedén feldobható a hálószoba hangulata. Ezekkel a szép lakástextilekkel kifejezhetjük stílusunkat és otthonos hangulatot teremthetünk velük. Franciaágyra és egyszemélyes ágyra is választhatsz belőlük szebbnél-szebbeket.

A puha, finom plédek felmelegítenek a hűvösebb napokon és dekorációs elemként is szenzációsak a kanapén. Mindegy, hogy a válladra, vagy a kanapéra teríted, jó érzéssel tölt majd el a látványa és a puha érintése is.

Tovább
 

Stílusos, kényelmes ágytakaró plédek, nem csak ágytakaráshoz.

A megfelelő szín és minta az ágytakaró pléd esetében is elengedhetetlen otthonunk lakberendezésében. Kettős célt is szolgálhat a finom tapintású ágytakaró pléd. Az ágy megfelelő méretének figyelembe vételével választjuk ki az ágytakaró plédet, amely lehet 150 x 200 cm, vagy 200 x 240 cm.

A nagyobb méretű ágytakaró pléd általában a franciaágyra, kétszemélyes ágyakra, a 150 x 200 cm-es ágytakaró pléd az egyszemélyes ágyra, heverőre kiváló. Színekben, mintázatokban széles választék áll rendelkezésre. Megtalálható az egyszínű, vagy mintás ágytakaró, és pléd is, ugyanakkor az állat mintás pléd is. Például a lovas, delfin, tigris, pandamaci, cica mintázatú ágytakaró plédek. Kiváló minőségű akril anyagból készültek.

A pléd az ágytakaráson kívül praktikus a téli estéken TV nézéskor, vagy olvasás alkalmával betakarózni vele. Az akril pléd finom kellemes tapintását nagyon fogod szeretni.
Megtalálod a full vastag ágytakaró plédet is. Ha például az őszi hideg délutánonként a kertben vagy a teraszon akarsz egy kicsit pihenni és ott betakarózni az ágytakaró pléddel, akkor remek választás.

 

Tovább