Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

Ágytakaró Pléd

Ingyenes szállítás

Pléd és ágytakaró webáruház, ahol minden méretben és színben találsz plédet

Pléd és pamut ágytakaró raktárkészletről, azonnal - vastag pamut és plüss. Minden méretben és színben, akár ingyenes szállítással. Az ágytakaró webáruház az a hely, ahol az ágytakaró akció folyamatos, az akril pamut pléd pedig állandóan jelen van. Vásárlóink nagyon kedvelik ezeket a takarókat, ezért kínáljuk őket mindenkinek.

Akril, polár, esetleg steppelt selyem? Ágytakaró és pléd kínálatunk mindenkinek kedvére tesz. Az egészen kicsi 80 x 110 cm-es baba mérettől a nagy, 240 x 250 cm-es méretig sokféle színű, mintájú ágytakarót és plédet találsz. Szeretjük a szép dolgokat, de az ízlésünk különbözhet. Egyszínű, visszafogott, vagy pedig harsány, élénk színű, mintás illik a hálószobába, a lehetőségek tárháza igen széles. Tigris minta, cica, ló, vagy minta nélküli? A szépágynemű ágytakaró webshopban az online vásárlás gyors és egyszerű.

Egy szép, impozáns, elegáns ágytakaróval könnyedén feldobható a hálószoba hangulata. Ezekkel a szép lakástextilekkel kifejezhetjük stílusunkat és otthonos hangulatot teremthetünk velük. Franciaágyra és egyszemélyes ágyra is választhatsz belőlük szebbnél-szebb ágytakaró szetteket.

A puha, finom plédek felmelegítenek a hűvösebb napokon és dekorációs elemként is szenzációsak a kanapén. Mindegy, hogy a válladra, vagy a kanapéra teríted, jó érzéssel tölt majd el a látványa és a puha érintése is. Az ágytakaró webshop finom puha plédek és takarók kínálatát nyújtja. 

Tovább
Anyaga
Méret
Szín
Minta
Termékkód
 

Stílusos, kényelmes ágytakaró plédek, nem csak ágytakaráshoz.

A megfelelő szín és minta az ágytakaró pléd esetében is elengedhetetlen otthonunk lakberendezésében. Kettős célt is szolgálhat a finom tapintású ágytakaró pléd. Az ágy megfelelő méretének figyelembe vételével választjuk ki az ágytakaró plédet, amely lehet 150 x 200 cm, vagy 200 x 240 cm.

A nagyobb méretű ágytakaró pléd általában a franciaágyra, kétszemélyes ágyakra, a 150 x 200 cm-es ágytakaró pléd az egyszemélyes ágyra, heverőre kiváló. Színekben, mintázatokban széles választék áll rendelkezésre. Megtalálható az egyszínű, vagy mintás ágytakaró, és pléd is, ugyanakkor az állat mintás pléd is. Például a lovas, delfin, tigris, pandamaci, cica mintázatú ágytakarók és vastag plédek. Kiváló minőségű akril anyagból készültek.

A kétszemélyes ágytakaró tökéletes a nagy franciaágyra. Ennek mérete általában 200 x 240 cm. A hálószoba szép lakástextile lesz. Ha exkluzív ágytakaróra vágysz, akkor a full vastag pléd ágytakarót ajánljuk figyelmedbe. Egy kétoldalas plés a lakástextilek között igazi császár. Az ágynemű garnitúra, ha épp nem ágyazzuk be az ágyneműtartóba, gyorsan letakarható vele. Elérhető egyszemélyes és kétszemélyes ágyra való méret is. Van, aki az elegáns steppelt ágytakarót, van, aki a mikroszálas típust kedveli. Mindkettő jó választás. Néhány darab szép díszpárna és máris új köntösben a hálószoba, melyet otthonunk büszkeségének is mondhatunk, amikor szemük elé tárul ez az intim szféra.

A pléd az ágytakaráson kívül praktikus a téli estéken TV nézéskor, vagy olvasás alkalmával betakarózni vele. Az akril pléd finom kellemes tapintását nagyon fogod szeretni.
Ha például az őszi hideg délutánonként a kertben vagy a teraszon akarsz egy kicsit pihenni és ott betakarózni az ágytakaró pléddel, akkor remek választás. Az exkluzív pléd takaró webáruház minden hálószoba hangulatát megalapozza.

 

Tovább