Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

Pehely Paplan, Pehely Párna

Bemutatóterem: Rózsadomb Center 1025 Budapest, Törökvész u. 87-91. II. szint: Dizon Prémium

Ingyenes szállítás!

Prémium kategóriás, magas minőségű magyar pehely paplan és pehely párna, pehely kispárna

A régi, hagyományos és örök minőségi dolgok kedvelőinek ajánljuk ezeket a tolltöltetű termékeket. Fedőanyaguk 100% pamut, selyemangin, ami már önmagában is a tökéletes ágynemű egyik fő tényezője. Töltetük pedig 100% toll. A nagypárna (70 x 90 cm) súlya 800 gr. A kispárna (38 x 48 cm) súlya 300 gr. A paplanok kazettás varrásúak, ami által a töltőanyag nem csúszkál el, mindig tökéletesen kényelmes alvást biztosít.

Ha az exkluzív és a luxus kényelmét szeretnéd ötvözni éjszaka is, akkor válassz 100% pehely paplan szettet, aminek töltete válogatott és tisztított csibe és liba toll. Ajánljuk téli és nyári használatra is. Remek hőtartó és jól szellőző ágynemű. Aki egyszer megtapasztalta milyen a pehely paplan és párna öleléseiben aludni, többé nem is akar mást. Nem kaptál mindenre választ? Hívd ügyfélszolgálatunkat a 06305092418-as telefonszámon, vagy írj e-mailt az info@szepagynemu.hu címre.

 

Tovább
Fedőanyag
Méret
Súly
Szín
Töltőanyag
Termékkód

Téli szép álmok a kényelmes és meleg pehely paplan és párna között.

 

A pehely paplanok és párnák természetes alapanyagból készülnek. Töltetük természetesen 100%-ban pehely. Minden pehely paplan és párna ami a kínálatunkban megtalálható, prémium minőségű anyagokból készül.

A pehely az egyik legrégebbi és legnemesebb töltőanyag párnákhoz és paplanokhoz. Fedőanyaga lehet pamut, mely még természetesebb és puhább hatást ad. De lehet a selyemangin, ami csodaszép külsővel látja el a paplant és a párnát. Ezek különböző színben elérhetőek a webáruházunkban. A pehelypaplanok pehely befújással, kazettás varrással készülnek. Ez azt jelenti, hogy a pelyheket külön-külön kazettákba töltik be, melyeket négyzeteket alkotva varrnak el. Nem arra a gyerekkorunkban jellemző hatalmas nagy takaróra kell gondolnunk. A hőtartása és a minőség megmaradt, de kicsit dizájnosabbá tették ezzel a varrással. Felveszi a test formáját.A pehely paplanokat és párnákat érdemes tisztítóban tisztíttatni. De ha ez nem megoldható, akkor nyáron mossuk ki mosógépben 30 fokos kímélő mosással. Ne használjunk hozzá öblítőt. Szükség esetén szárítógépben is szárítható. De célszerű a szárítás természetes módját választani nyári időszakban.

Tovább