Pehely Paplan, Pehely Párna

100% toll pehely paplan, pehely párna és pehely kispárna, amely saját gyártású, magyar termék! Prémium minőség azoknak, akik vágynak arra, hogy minden éjjel kényelmes és pihentető alvásban legyen részük. Ha közülük választasz, nem fogsz fázni egy pillanatig sem, amikor alszol. Természetes ágyneműk a szép álmokhoz. 

Nézet:
Sorrend:

Téli álmok a kényelmes és meleg pehely paplan és párna között

 

A pehely paplanok és párnák természetes alapanyagból készülnek. Töltetük természetesen 100%-ban pehely. Minden pehely paplan és párna ami a kínálatunkban megtalálható, prémium minőségű anyagokból készül.

A pehely az egyik legrégebbi és legnemesebb töltőanyag párnákhoz és paplanokhoz. Fedőanyaga lehet pamut, mely még természetesebb és puhább hatást ad. De lehet a selyemangin, mely egy dekoratív külsővel látja el a paplant vagy a párnát. Ezek különböző színben elérhetőek a webáruházunkban. A pehelypaplanok pehely befújással, kazettás varrással készülnek. Ez azt jelenti, hogy a pelyheket külön-külön kazettákba töltik be, melyeket négyzeteket alkotva varrnak el. Nem arra a gyerekkorunkban jellemző hatalmas nagy takaróra kell gondolnunk. A hőtartása és a minőség megmaradt, de kicsit dizájnosabbá tették ezzel a varrással. Felveszi a test formáját.

A pehely paplanokat és párnákat érdemes tisztítóban tisztíttatni. De ha ez nem megoldható, akkor nyáron mossuk ki mosógépben 30 fokos kímélő mosással. Ne használjunk hozzá öblítőt. Szükség esetén szárítógépben is szárítható. De célszerű a szárítás természetes módját választani nyári időszakban