Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

Paplan

Ingyenes szállítás

Paplan webáruház: téli, dupla, négyévszakos minden méretben.

Magyar gyártású paplan többféle méretben, anyagban és töltettel. Toll, szilikon golyó, poliészter-szál

Meleg, kényelmes, minőségi téli paplan és nyári paplan párna szett gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. 1 részes, 2 részes, 3 részes paplan, paplan párna szett, vagy paplan-párna-kispárna szett. Paplan méretek minden ágyhhoz, a paplan webshop kínálatából. Kezdjük az ovisoknál. A 90 x 130 és a 90 x 140 cm-es ovis gyerek paplan az óvodában elvárt szabvány méretű, ezért oda is és otthonra is a legjobb választás. Mosógépben is mosható 30-40 C fokon, nagyon hálás és strapabíró anyagból készült.

A paplan párna szett akció mindenki számára elérhetővé teszi a négyévszakos paplan beszerzését. A paplan webáruház olcsó paplan kínálatot nyújt pamut paplan és pehely paplan tekintetben is.

Felnőtteknek a 135 x 200 cm-es egyszemélyes paplanok, illetve a kétszemélyes, 200 x 230 cm-es paplanok is választhatóak. Szép színek, klasszikus steppelt eljárással készült minőségi magyar termékek. Célunk, hogy vásárlóinknak segítsünk megtapasztalni a minőségi alvás élményét. Ehhez járulnak hozzá a pehelytollal töltött prémium paplanok és párnák is, amelyek még a hagyományos technológiával készülnek. Folyamatos akciók és árengedmények teszik ezt elérhetővé mindenki számára. Szép álmokat!

Tovább
Fedőanyag
Garnitúra
Méret
Súly
Szín
Töltőanyag
Kedvencekhez
Nóra Narancs Paplan Ágytakaró 150x200cm és 200x230cm
Nóra Narancs Paplan Ágytakaró 150x200cm és 200x230cm
Nóra Narancs Paplan Ágytakaró 150x200cm és 200x230cm
Nóra Narancs Paplan Ágytakaró 150x200cm és 200x230cm
Listaár:
8 990 Ft
✔ Ingyenes szállítás
Kedvencekhez
Listaár:
8 990 Ft
✔ Ingyenes szállítás
Kedvencekhez
Listaár:
8 990 Ft
✔ Ingyenes szállítás

Tökéletes alvás a megfelelő paplan - párna garnitúrában.

A megfelelő paplan kiválasztásnál fontos tényező a borító anyaga és töltet összetétele. A színek és paplan párna mintázata, stílusa is meghatározó szempont a vásárlásnál. A szilikon golyó töltetű pamut fedőanyagú paplanok rugalmasak, mosógépben moshatóak 30 C fokon. Téli paplan és nyári paplan különböző teöltetekkel. A pehelyre, tollra érzékenyek, allergiásaknak kiváló választás. A paplan borító anyaga lehet 100% pamutvászon, vagy a puhább tapintású microfiber anyag. Mindkét fedőanyag steppeléssel készül, ami kiváló esztétikát és tapintást eredményez.

Az ágyneműhuzat fogja a paplanunkat tisztán, higiénikusan tartani. A minőségi paplan megérdemli a legszebb, legjobb ágyneműhuzat garnitúrát. Négyévszakos paplan, vagy külön paplan télre és nyárra? Az eltérő igényekhez igazodva mindent megtalálsz az olcsó paplan webáruházban. A selyemangin pamut paplan a lehető legfinomabb érintésű típus.

A lepedő az ágyneműhuzat garnitúra része, akár dupla, akár egyszemélyes az. A plédek is nagyon hangulatossá varázsolják a hálószobát. A pehely toll töltetű paplant mindenki imádja, természetes melegsége miatt. Jersey lepedővel is használható. A hálószoba kiegészítők fontos szerepet játszanak a meghitt hangulathoz. A matracok mosható matracvédővel óvhatóak meg. Legyen az aloe vera borítású memory, vagy hagyományos. 

A pehely töltetű paplanok különböző gramm súlyú pehely töltettel készülnek. A hideg téli estékre a vastag pehely paplanokat javasoljuk. A pehely paplan borító anyaga prémium minőségű selyemangin fedőanyagot kap. Ezek lehetnek egyszínűek és mintásak is. A természetes anyagot kedvelőknek a pehely toll paplan a legjobb választás, mely exkluzív ágyneműnek mondható.

Külön cellákban van a pehely paplanba befújva, amely így nem fog csomósodni, vagy egy-helyre tömörödni. Valamennyi paplan készül gyermek méretben is, illetve egyedi méretekben is. Akár bölcsődéseknek, óvodásoknak, vagy kis-iskolásoknak is megtalálod a megfelelő méretű, kiváló minőségű magyar paplant. 

Minőségi ágyneműhuzat garnitúra webáruház, ahol lepedőket is találsz. Az ágyneműhuzatoki és ágyneműk édes álmokat hoznak. Egy kellemes meleg takaró a díszpárnák társaságában kellően otthonossá és pihentetővé teszi a szobát ahhoz, hogy jól érezd magad. A személyes intimszféra exkluzív kiegészítőkkel lesz az igazi. Ismered már a gyapjú ágytakarót? Ha nem, akkor meleg érzetét nem szabad kihagyni Neked sem.

 

Tovább