Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Ó, az a varázslatos 3D ágyneműhuzat! Új kollekció!

Szepágynemű
Szepágynemű
2021.10.21 09:12
Ó, az a varázslatos 3D ágyneműhuzat! Új kollekció!

Imádunk aludni és imádjuk a puha paplanunkat, párnánkat. De mi a helyzet a 3D ágyneműhuzatokkal?

 

 

A 3D ágyneműhuzat megteremti az igazi stílusos hálószobákat. Nők, gyermekek, férfiak otthonát is elvarázsolják. Nézz meg most néhányat és képzeld el, hogy mutatna a Te hálószobádban is!

Állatok, városok, növények, virágok, sportágak. Ezek a legnépszerűbb 3D ágyneműhuzat minták. Kutya, macska, ló, oroszlán, sportautó, motor, rózsa, tulipán és még megannyi gyönyörűség elevenedik meg a hálószoba ágyán, ami szebbé teszi világunkat. A 3D ágyneműk többszörösen is lenyűgözőek. Szépségükkel egyenlő a minőségük és a szerethetőségük is. A 3D ágynemű tapintása, érintése minden este álomba ringat, kiváló pamut anyaga pedig csodásan felmelegít, amikor fázol.

A jó még bennük, hogy hálószobád stílusához biztosan megtalálod a legideálisabbat. Szürke 3D ágynemű, vagy barna, illetve a harsányabb zöld, narancssárga, piros, stb. színek is beköltözhetnek hozzád. Az alábbi képen látható, cuki Husky kutyás szürke 3D ágyneműhuzat jó példája a modern, stílusos és kényelmes megoldásoknak:

A következő zseniális 3D állatos ágyneműhuzat Németjuhász kutya mintával szintén nagy mosolyt csalhat minden este az arcodra. A barna, fekete és fehér színek tökéletes kombinációja barátságos, otthonos hangulatba öltözteti a hálód, a gyönyörű élethű németjuhász kutya pedig biztonságot is hoz otthonodba. A németjuhászokat a felnőttek mellett a gyerekek is imádják, ezért egy ilyen kutyás 3D ágyneműhuzat az egész család számára nyugalmat kínál.

Ha pedig elrugaszkodunk az állatoktól, akkor a virágok is mindenkit lenyűgöznek, bár elsősorban a hölgyek használnak 3D virágmintás ágynemű garnitúrákat. Rózsa, tulipán, kála, margaréta, réti virágok, mind-mind olyan szépek és kedvesek, mint maguk a hölgyek. Egy szép és kedves hölgynek pedig meseszép virágos ágyneműhuzat dukál a hálószobájába:

A fiúk és férfiak sem maradhatnak stílusos, menő 3D ágyneműhuzat nélkül. Foci, kosárlabda, autósport, motorsport? Válaszd, amelyik a legközelebb áll hozzád. Ez a fekete, 3D kosárlabdás ágyneműhuzat, őszintén szólva egészen szédületes. A fekete ágyneműhuzat már önmagában is nagyon karakteres, az élénk színek pedig egyedivé teszik.

 

A 3D ágyneműhuzat stílus és minőség találkozása.

Légy egyedi és szerezz be egy exkluzív ágyneműt, hogy minden este tökéletes hangulatba kerülj, éjjel pedig gondoskodjon rólad a kedvenc takaróddal. A prémium 3D ágyneműk ajándéknak is nagyon jók, mert rengeteg stílusban kaphatóak.