Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

A krepp ágyneműhuzat ékesíti hálószobádat

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 21:02
A krepp ágyneműhuzat ékesíti hálószobádat

A krepp ágyneműhuzat vasalás nélkül is ékesíti hálószobádat

Ha úgy érzed, hogy be kellene szerezned egy krepp ágyneműhuzatot aminek vasalása nem rabolja az idődet, akkor tedd meg miharabb! A krepp ágyneműhuzatban élvezheted a puhaságot és a kényelmes alvást.

A krepp ágyneműhuzatok igazán kellemes színvilágúak, így nemcsak a bőrödnek tesznek jót a puhaságukkal, hanem a szemednek is a látványukkal. Ráadásul utóbbi miatt még hálószobád egyik dísze is lehet.


Többféle krepp ágyneműhuzat közül választhatsz, mely ideális puhaságot nyújt a kellemes pihenéshez. Saját igényeid szabnak csak határt, hogy az általad használt krepp ágyneműhuzat 3,6 vagy 7 részes legyen.A 3 részes krepp ágyneműhuzat megfelelő választás azok számára, akik egyedül alszanak, mert így (az esetek többségében) használaton kívül befedi az ágyat, ezáltal díszíti is azt. A 3 részes krepp ágyneműhuzathoz nem tartozik lepedő, a szett része a paplanhuzat, a kis-és nagypárna huzatok.
A 6 részes krepp ágyneműhuzatokból 2 féle közül választhatsz. Az egyik a duplapaplanos (nagy paplanos) változat, míg a másik 2db 3 részes részekből tevődik össze. A duplapaplanos krepp ágyneműhuzat tartalmaz 1 db nagyméretű lepedőt, 1db nagyméretű paplanhuzatot, és 2-2 db párnahuzatot. Ezek is összhangot biztosítanak az ágy megjelenésében, így a hálószoba kap egy kis plusz dekorációt.

A krepp ágyneműhuzat 7 részes változatában is jókat pihenhetsz, itt csupán a darabszámoknál találunk eltérést, viszont minőségben ugyanannyira tartós, mint a 3 és 6 részes változatai. Itt a 2db 3részes szett egészül ki a nagyméretű lepedővel, mely szintén krepp anyagból készült, és színében megegyezik az ágyneműhuzat színével és mintázatával.

A krepp ágyneműhuzat nagyon jó „alvótárs”, hiszen puhasága, színvilága miatt minden korosztály kedvence lehet. Széles szín-és minta választékában idősebb és fiatalabb is megtalálja a számára ideális megjelenésű krepp ágyneműhuzatot.
Nagyon praktikus a krepp ágyneműhuzat, hiszen TILOS VASALNI! A vasalás hatására az anyag elveszíti a krepp anyagra jellemző ráncosságot, és vasalt állapotában már nem mutat jól. Ha szeretnénk a krepp ágyneműhuzatunk élettartamát megnövelni, akkor érdemes még kerülni a magas hőfokon és magas fordulatszámon történő centrifugázást is.

Nem kell aggódnod, hogy az alacsony hőfokú mosás miatt nem lesz megfelelően „sterilizálva” az ágynemű, hiszen a gyártási technológia fejlődésével már ezt is megoldják a gyártás folyamán.
Nagyszerű választás lesz, nem fog csalódást okozni, hiszen kellemesen puha ágyneműhuzatban térhetsz nyugovóra