Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

Ágynemű

Az ágynemű az a lakástextil, amiben életünk egyharmadát átalusszuk. Ezért nem mindegy, hogy milyet választunk.

Az ágynemű a paplan, párna, kispárna és ágyneműhuzatok garnitúrájából áll, lepedővel. Ágyneműhuzat kapható 3 részes, 6 részes normál, 6 részes nagy paplanos és 7 részes szettben is. Ha egyedül alszol, a 3 részes ágynemű elegendő lesz, de inkább a 7 részest válaszd, mert ekkor lesz egy csere is, amikor az egyiket kimosnád és lecserélnéd.

Legnépszerűbb a pamut ágynemű. Ez az anyag finom puha és hálás. Könnyen mosható, vasalható, nagyon gyorsan szárad. Van gombos, bújtatós és cipzáras záródású ágynemű is, igazából ízlés dolga ki melyiket szereti, mindegyik jó választás.

Az ágynemű nem csak hasznos, de szép is, ami stílust visz a hálószobába. Sokféle színű, mintájú ágyneműhuzat garnitúra között lelhetsz rá arra, amelyikkel ki tudod fejezni magad. Női, férfi és gyermekeknek való ágyneműhuzatok webáruháza vagyunk, ahonnan kényelmesen rendelhetsz online.

Ha kérdésed lenne, kollégáink szívesen megválaszolják azt a 06305092418-as telefonszámon.

Tovább
Anyaga
Garnitúra

Ágynemű vásárlás megbízható webáruházból.

Ágyneműben otthon vagyunk. Minden nap azért kelünk fel, hogy elégedett vásárlókkal büszkélkedhessünk. A SZEPAGYNEMU.hu webáruház csapatának az a hitvallása, hogy a pihentető alvást, a kiegyensúlyozott, egészséges állapotot kényelmes, minőségi körülmények között érhetjük el.

A minőségi körülmény egyik alapja pedig a tökéletes és minőségi ágynemű. Ezt biztosítjuk mindenkinek, aki arra vágyik, hogy szépeket álmodhasson kedvenc ágyában. Nem csak saját magunk, hanem a családunk minden tagja számára fontos ez. Ágyneműhuzat minőségi anyagokból.

Milyen ágyneműhuzat típusok vásárolhatóak a SZEPAGYNEMU.hu lakástextil oldalon?

Tovább