Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Milyen ágyneműt válasszunk a hűvös őszi napokra - ágynemű akció

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.22 23:00

Milyen ágyneműt válasszunk a hűvös őszi napokra?

Az ágyneműnek nagyon fontos szerepe van életünkben. Az ágynemű az amely a hálószobánk és az éjszakai pihenésünk nélkülözhetetlen kelléke.

Sokféle ágynemű között válogathatunk kedvünkre. Mindenki megtalálja a számára a legszebb mintát-, a legjobb anyagot.
A hűvösebb őszi napokra tudom javasolni a kétszínű ágyneműket, melyek élénk, vidám a színkombinációjuk, de azért ezek között is van a visszafogottabb elegánsabb színvariáció.Természetesen olyan ágyneműt vásároljunk a kétszínű ágyneműk közül, melyek a leginkább illenek a hálószobánk stílusához, és szín világához .
A kétszínű ágyneműk közép-vastag puha kevert-szálas pamut anyagból készültek, melyek jó nedvszívó képességűek, illetve finom lágy tapintású az anyaguk.

A barna ágynemű mindkét oldala használható,
mivel a zipp-zár úgy van bele varrva, hogy az ágynemű végébe a paplanhuzat-, a kis-, és nagypárna esetében is.

Vidám hangulatos ágyneműk, a kétszínűek közül pl. a Narancs és Sárga, a Barack és Sárga vagy a Bordó Rózsaszín. Az elegáns és visszafogottabb kétszínű ágyneműk, a Csoki-barna Krém, a Közép és Világosbarna változat, vagy a Sötétkék Világoskék színösszeállítások.

Ez utóbbi szín-összeállítású kétszínű ágyneműket Fiúk és Férfiak számára is tudnám javasolni.

A kétszínű közép-vastag ágyneműket egészen a hideg tél beköszöntéig javaslom. Nagyon jó belebújni, könnyed finom anyaga szinte álomba ringat. Nem mindegy az, hogy napi 7-8 órát milyen ágyneműben töltjük.

Válogassunk az ágyneműk, a sok szép szín-kavalkád és minta között!