Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Tigris 3D ágynemű állatbarátok számára

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 18:12

Tigris 3D ágynemű állatbarátok számára

Kedvenc tigrisünk 3D ágynemű garnitúra formájában hálószobánkban is megtalálható.

Mai napon bemutatunk Nektek egy barátságos 3D-s tigrises ágyneműhuzat garnitúrát.Napjainkban egyszínűtől kezdve a többszínű akár mintás ágyneműhuzatok közül választhatunk , ám találunk extrémebbnek számító 3D-s szibériai tigrises ágyneműhuzatot is. Nem csupán ágyneműnk óvása érdekében keresünk ágyneműhuzatot, hanem hálószobánk stílusának, színvilágának frissítése érdekében is.

Ezzel a tigrises 3D-s ágyneműhuzattal ezt könnyedén elérjük, mivel a huzaton található szibériai tigris néz vissza ránk, mely annyira élethű hogy szinte hálószobánkban érezzük. Az ágyneműhuzaton található tigris élőhelye igen változatos, például erdők,mocsarak, azonban a 3D technológiával már a hálószobánkban is otthonra talál.  Nagy kedvence lesz mindazok számára, akik szeretik az állatokat, legyen szó házi kedvencekről, akár az igazi nagymacskákról.Kellemes anyagának köszönhetően könnyen állomba szenderülünk ezzel a szibériai tigrises 3D ágyneműhuzattal.

Vásárlás során kérdésként felmerül bennünk az anyaghasználat, hiszen szeretnénk tartós ágyneműhuzatot vásárolni. Ez a tigrises 3D ágyneműhuzat 70% pamutot tartalmaz, melyen szépen eldolgozott a varrás.

Praktikus patentok biztosítják, hogy biztosan huzatunkban maradjon ágyneműnk. Nem csupán gyermekek számára ideális választás ez a 3D ágyneműhuzat garnitúra. Kedvence lehet kicsiknek, nagyoknak, időseknek,fiataloknak.

Bár a fehér hivatalosan nem számít színnek, mégis képes minden színt magába fogadni. Gyönyörű egyveleget ad ez a tigrises 3D ágynemű garnitúra a fehérnek köszönhetően, melynek jelentése az egyenlőség, tisztaság, jóság.

Vásárold meg Te is ezt a tigrises ágyneműt, hogy nyugodtan pihenhess, miközben egy szibériai tigris gondoskodik a biztonságodról.