Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

A tökéletes ágynemű minden gyermeknek

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 13:01

A tökéletes ágynemű minden gyermeknek

Olyan szobát szeretnél berendezni gyermekednek, mely minden szempontból az Ő igényeire van tervezve? Nincsen jobb választás erre a célra, mint egy ilyen menő kutyás ágyneműhuzat garnitúra, mely a legapróbb részletekig kitűnő választás.

Ha gyermeked szereti az állatokat, köztük akár a kutyát, akkor ismertesd meg vele az őshonos „Dog-okat”, melyek már több száz éve számos polgári család nagy kis kedvence. Az igazán nemes származású Dog francia eredetű, de az angolok tenyésztették ki a legközkedveltebb és legbarátságosabb kutyákat, melyek csak a házon belül érzik jól magukat.Ezen az ágyneműn egy ilyen rendkívül emberbarát kiskutya minta van, amely minden gyermek tetszését elnyeri, függetlenül attól, hogy kisfiú, vagy kislány.

Az ágynemű anyagát tekintve, kifejezette gyermekeknek lett tervezve, mivel a 100% polipropilén anyag, vastag, puha összetétele, minden kisgyermek bőrének külső felületét lágyan simogatja minden ágyba bújás alatt.

3 részes kiszerelésben, egy személyes garnitúrának lett kitalálva, de a nagyméretű paplan alatt elférnek a testvérek is.

Hófehér alapon, egy ilyen fekete – fehér kiskutya tökéletes hangsúlyt kap az ágyneműhuzat garnitúra kompozícióján. A tisztaságot és tökéletességet kifejező színek, minden szobában, rendkívül jól beleolvadnak a környezetbe, de a cuki kiskutya mindig hangsúlyt fog kapni. Így mindig vidám, kellemes hangulat lesz abban a szobába, melyben használni fogja gyermeked.

Nem csak nagyon dekoratív, szép, és kellemes hangulatot árasztó ágynemű ez a termékünk, de egy nagyon magas minőséget képviselő lakástextil. A kellemes, relaxációs kényelmet így sokáig élvezheti gyerkőcöd, mivel az anyag jó minősége, hosszú élettartamot biztosít ennek az ágyneműhuzat garnitúrának!