Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Vásároljon nálunk 7 részes ágyneműt!

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 13:07
Vásároljon nálunk 7 részes ágyneműt!
 
Kiemelt figyelmet kell fordítani arra, hogy milyen ágyban alszik, milyen párnát és takarót, illetve ágyneműt használ. Ennek jelentősége azért van, mivel átlagban életünknek egyharmad részét alvással, ágyban töltjük el. 
Ha szeretne vásárolni minőséget párna és takaró huzatból, illetve lepedőből, akkor tekintse meg online áruházunk ajánlatát.
 

A 7 részes ágynemű garnitúra kettő kispárnahuzatot, egy lepedőt, kettő nagypárnahuzatot, kettő paplanhuzatot tartalmaz. Természetesen a méretek minden esetben fel vannak tüntetve az adott huzat kapcsán. Lehetősége van nálunk teljes pamut termékeket is vásárolni, amelyet sokan keresnek, hiszen puha tapintást, kellemes érzetet jelentenek a bőrnek.
 
Több színárnyalatból választhat, így ha nyári, tavaszi vagy éppen őszi színkombinációt szeretne összeállítani hálószobájában, akkor ennek megfelelően válogathat az egyes termékek közül. A 7 részes ágynemű mellett 3 és 6 részes garnitúrákkal is várjuk vásárlóinkat, amelyek franciaágyra és szimpla ágyra is beszerezhetőek. Ha csak egy-egy párnahuzatra, lepedőre van szüksége, akkor nem szükséges megvennie egy 7 részes ágyneműt, hanem egyenként is be tudja szerezni a kívánt darabokat webáruházunkban.
 
Hogy teljes legyen hálószobájában a színek összhatása, a függönyt is érdemes az ágyneműhöz igazítani stílusában. Online szaküzletünkben függönyt is rendelhet. A 7 részes ágynemű és minden más lakástextíliánk árukat tekintve nagyon kedvező vásárlási lehetőséget jelentenek. Ismerje meg részletesen termék kínálatunkat, illetve ne hagyja ki az akciós árucikkek megtekintését sem!