Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU

Ágyneműhuzat garnitúra

Ágyneműhuzat garnitúra többféle stílusban - SZEPAGYNEMU.hu


3 részes, 6 részes, 7 részes, sőt, gyermekeknek 2 részes ágyneműhuzat garnitúra felhozatal is elérhető webshopunkban. Az ágyneműhuzat garnitúra hálószobánk egyik fő eleme. Nélküle nem alszunk kényelmesen, vele viszont tökéletes álomba szenderülhetünk minden éjjel. Kellemes anyagból készülnek, szép színekben, mindenki igényéhez. Minta nélküli és aranyos mintás ágyneműk egy helyen. A jó minőségű ágynemű akkor tökéletes, ha jól érezzük magunkat betakarózva vele.

A párnahuzat, a paplanhuzat, a lepedő is pihe-puha legyen, ha szépeket szeretnél álmodni. A flanel ágyneműhuzat nem csak télen, hanem nyáron is jó választás, ha klíma mellett szeretsz aludni a nagy hőség helyett. A szatén ágyneműhuzat garnitúra pedig akkor jó választás, ha szereted a hűsítő érzést testeden éjszakánként, amikor betakarózol vele. Ha pedig nem szeretsz, vagy nincs időd vasalni, akkor válaszd a krepp ágyneműhuzat garnitúrát. Kellemes pihenést és szép álmokat kívánunk!

Tovább
Anyaga
Garnitúra

Minőségi ágyneműhuzat garnitúra webáruház.

Az ágyneműhuzat garnitúra életünk lényeges részét velünk tölti. Mivel életünk egyharmadát az ágyban, átaludva töltjük, abszolút nem mindegy, hogy milyen ágyneműhuzat ölelésében történik ez. Napi 8-9 órát betakarózva alszunk az ágyunkban. Az ágyneműhuzat garnitúra megválasztása ne legyen félvállról eldöntve. Színben, stílusban és minőségben is olyan legyen, amely személyiségünkhöz illik.

Egyszemélyes 3 részes pamut ágyneműhuzat, kispárna, nagypárna és paplanhuzattal, 7 részes, kétszemélyes ágyneműhuzat garnitúra, lepedővel, 6 részes, nagypaplanos, kétszemélyes garnitúra 200 x 220 cm-es paplanra. A SZEPAGYNEMU.hu webáruházban mindent megtalálsz.

Ágyneműhuzat garnitúra gyermekeknek is. A minőségi gyermek ágyneműhuzat garnitúra az ő esetükben is nagyon fontos a jó alváshoz. 100% pamut, színtartó, erős és puha, kényelmes anyagú gyermek ágynemű, ami jól bírja a gyakori mosást is. A gyerek ágyneműhuzat garnitúrákat is mindig kifordítva mossuk, 30-40 Celsius fokon.

Tovább