Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Ágyneműhuzat, melyet a természet ihletett

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 21:00

Ágyneműhuzat, melyet a természet ihletett.

Ha szeretne egy vagány, minden korosztálynak és nemnek megfelelő ágyneműhuzatot, akkor ez Önnek való. Szép színeivel a hálószoba dísze lesz.

Végre a hálószobánkba is beköltözhet a természet látványa ágynemű formájában. Ez a 3 részes ágyneműgarnitúra percek alatt álomba ringatja. Kellemes érzés lesz benne feküdni, hiszen puhaságával hívogatni fogja.Az ágyneműhuzaton látható barátságos flamingó a gyerekek kedvence lehet. Kellemes lazac színe kitűnően passzol az ágyneműhuzat világosszürke alap színéhez. Több minta kombinációja is fellelhető a puha flamingós ágyneműhuzaton. Ezek nagyon jól passzolnak egymáshoz, összeillenek. Nem lehet egyértelműen rámondani, hogy melyik nemhez illik inkább, hiszen mindenki hálószobájában jól mutat. Puhaságával mindenkit elvarázsol. Bőrbarát kivitelezése mindenki számára megfelelő komfortérzetet biztosít. Az ágyneműhuzat gombos kialakítást kapott, mely megkönnyíti az ágynemű le-és felhúzását.

Az ágyneműhuzat kellemes és szép megjelenést biztosít ágya számára. Ajándéknak is tökéletes bárki számára, aki szereti az összhangot. Kiváló minőségű anyagból készült, mely lehetővé teszi, hogy az ágynemű sokáig szép legyen. Ha betartjuk a mosási útmutató, akkor nem kell félnünk az ágynemű kifakulásától. Ezt 30 fokos kímélő mosással érhetjük el. Ha ehhez az ágyneműhuzat garnitúrához egyszínű lepedőt választunk, akkor az összkép még tökéletesebb. Nagyon jól passzol hozzá egy szép, középszürke lepedő. Ezzel az összhatással nem kell az ágyát elrejtenie ágytakaróval.