Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

A barátságos kutya és cica ágynemű garnitúra

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 18:34

Minden ember kedveli a jó minőségű meleg ágyneműt , de ha ez még ráadásul megkapó , kedves ábrákat is tartalmaz akkor még inkább kedvelni fogja ezt a fajta rendkívül látványos színvilággal rendelkező 3D ágyneműt ami egy Basset hound kutyust és egy karthauzi jellegű cicát ábrázol.

Manapság nem elégszünk meg azzal , hogy bőrbarát kellemes , finom anyag vegyen körül minket hanem az igényeink kiterjednek a látványos színekre is ami a szeműnket megelégíti. Ezért nagyon kedveltek a 3 D ágyneműk. Az, hogy milyen mintázatokat szeretünk az ágyneműn, illetve vesszük magunkat körbe az ízlésűnknek megfelelően változik attól függően. kinek milyen a beállítottsága .A színek és minták kiválasztásában nem csak az egyéniségűnket vihetjük bele az ágyneműbe, de fordítva is hatást gyakorolhatunk  az ágyneműhuzat garnitúrával magunkra a kiválasztott ábrák tekintetében. Hiszen ki ne hallott volna  egy lehangoló sötét drapériákból és szőttes anyagokból felszerelt lakásban, szobában uralkodó nyomott , rideg lehangoló hangulat kialakulásáról. Vagy egy vidám szín mintákból kialakított lakótér, kedves, üdítő, szívmelengető felvidító hangulatszabályzó hatásáról. Mert a színek érzelmeket érzéseket és gondolatokat is kifejeznek az ágynemű garnitúra tekintetében is.

Jelen esetben egy meleg barátságos  narancssárga háttér alapú ágyneműhuzat garnitúránk van  A narancssárga szín a piros és a sárga ötvözete keverése állttal jön létre ami megjelenik az ágynemű garnitúrán. A piros az energia , a dinamika színe . míg sárga a boldogság, öröm, napfényt csempészünk a szobába az ágyneműhuzat segítségével. ,A narancssárga a lelkesedést, a boldogságot, az elragadtatást, a kreativitást, és a sikert, bátorítást jelenti,a mely sugározni fog az ágynemű garnitúránkon.

A Basset hound kutyus egy nagyon barátságos , játékos vadászkutya fajta, amely az ágyneműhuzaton vissza néz ránk. De vérebnek is szokták nevezni. magabiztos, kitartó, gyengéd, odaadó, szeretetteljes arisztokrata kutyus, amely éber szemeivel vigyáz az ágyneműhuzaton az álmainkra. De egyben egy bohóc is aki az ártatlan bánatos szemeivel mindenkit levesz a lábáról, így az ágyneműhuzat garnitúra is azonosul vele.  A karthauzi cicus is előkelő francia arisztokrata családból származik a amely nagy barátságban van az ágynemű garnitúránkon. Okos intelligens  nyugodt játékos, kitűnő vadász és nagyon ügyes fajta, amely megjelenik az ágyneműhuzat garnitúrán. A lelke olyan mint a bársony békeszerető szelíd .A két álad abszolút harmóniát képez az ágynemű garnitúrán, és arra sugall, azokra a személyekre akik ezt a  Mercuri kutyus és cicc 3 D ágyneműt használják..Tehát lélektani és pszichológiai szempontból egy nagyon harmonikus színvilágú és barátságos lélekmegnyugtató ábrájú  3D ágyneműhuzattal takarózunk amiben nem csak a testűnk hanem a lelkünk is megelégszik.

Mi mindenre lehet jó még ha beszerzőnk egy ilyen 3D állatmintás ágyneműt ? A háziállatok egyébként melegek és selymesek akár a 3D ágyneműnk anyaga. .Az állatokat számos területen használják gyógyításra, lelki problémák feloldására, fejlesztésére. Ezért ezzel az ágyneműhuzattal, ha van a családunkban olyan gyermek, aki bár már önálló, de bátortalan, kicsit félszeg az egyedül alvás területén és inkább a szülők  hálószobájában szeret aludni akkor bátorítás képben lélekmelegítő hatást is el tudunk érni ezzel a Mercury kutyus és Cicc 3D ágyneművel.