Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Egészséges alvás - Antiallergén paplan és ágyneműhuzat

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 18:32

Egészséges alvás - Antiallergén paplan és ágyneműhuzat

Valóban ennyire számít, hogy a paplanunk antiallergén anyagból készült?

Az allergiások tudják csak igazán, hogy a hapcizás és a kiütéses viszketés az ágyneműhuzattól, paplantól, milyen kellemetlen tud lenni. Hála a tudománynak, a gyártási és kikészítési technológiának köszönhetően a hálószobánkba bekerülő ágyneműhuzatok és paplanok most már lehetnek antiallergének.
A paplan, párna töltetének az anyaga lehet antiallergén kikészítésű anyag. A külső borítása a paplannak, párnának lehet pamutvászon, microfiber, vagy a prémium minőségű selyemangin. Az ágyneműhuzatok anyagösszetétele szintén nagy befolyással bír az éjszakai pihenésünkben. A hálószobánkba bekerülő ágynemű fontos jellemezője legyen, hogy a saját bőrtípusunknak megfelelő ágyneműhuzat legyen a paplanunkon és párnánkon.

Ma már készülnek úgy párnák, kispárnák, hogy a külső borítása levehető zip-zárosan és az is külön kimosható mosógépben, az ágyneműhuzattal együtt. Természetesen van lehetőség a párnát és paplant is a töltetükkel együtt kimosni, igaz így nagy mosógépre van szükség.
 
Az ágyneműhuzat, kellemes bőr barát anyaga, nagyon fontos tulajdonság az ágyneműnk  vásárlása előtt. Tájékozódjunk, kérdezzünk inkább ágyneműhuzat, paplan, párna vásárlása előtt.