Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Gyereknapi ajándék ötletek kislányoknak és kisfiúknak is

2022.05.23 10:13
Gyereknapi ajándék ötletek kislányoknak és kisfiúknak is

Közeleg a gyereknap, amikor nem csak a közös programokkal, hanem szép kis ajándékkal is szoktunk kedveskedni gyermekeinknek.

A gyereknap a világ több országban nemzeti ünnep. Idehaza is mindig megünnepeljük a kis gyermekeket, akik szebbé tesznek minden napunkat. Május utolsó vasárnapja idén is csak róluk szól.

Webáruházunkban sok szép Disney mesehős várja, hogy gyermeked kedvence lehessen. Nézegesd meg őket és találd meg azt a mesehőst, akit gyermeked imád. Itt van Minnie Egér, Mickey Egér, Pókember, a Verdák, Anna és Elza, a Hófehérke, Sofia, Micimackó, Bing Nyuszi, a Paw Patrol szereplői, a Mancs Őrjárat, a Disney Tündérek, Repcsik, Marie a Macskarisztokratákból, Thomas a gőzmozdony, Minecraft, Spongyabob, Angry Birds, Lol Baba.

  • Disney ágyneműhuzat garnitúra
  • Disney törölköző
  • Disney pléd
  • Ovis ágynemű garnitúra
  • Disney kispárna

Minden Disney termékünk Oeko tex minősítéssel ellátott, hiszen számunkra is fontos az, hogy minőségi termékek vegyék körbe a gyerekeket. 

Egy szép Disney ágyneműhuzat garnitúra minden este biztonságos miliőt teremt számukra és mi szülők is megnyugszunk, ha tudjuk, jó kezekben vannak.

Az ágyneműhuzat garnitúra több szempontból is jó választás gyereknapra, mint kedves ajándék.

Hasznos, praktikus és a gyerekek is örülnek akkor, ha a kis Diynes mesehősük ringatja álomba őket. A kisfiúknak is fontos, hogy felnézhessenek valakire, akitől erőt kapnak. Pókember is ilyen lehet számukra. Az erős, rettenthetetlen Pókember, aki egy ágyneműhuzat garnitúra személyében vigyázza álmait. Biztonságban érzi magát vele.

A kislányoknak pedig olyan példakép kell, aki megmutatja milyen is egy igazi kis hölgy. A hercegnők és Minnie egér is megtanítja nekik hogyan legyenek bájosak. Egy szép hercegnős gyerek ágyneműhuzat garnitúra puha anyaga, megnyugtató színvilága a kislányokat álomba ringatja.

A Disney gyerek ágyneműhuzat garnitúra kollekció 100% pamut anyagból készül.

Ha ez még önmagában nem lenne elég, az Oeko-Tex minőségi garancia kezeskedik a legeslegjobb minőségről és az anyagösszetételről. Bőrbarát, színtartó, ártalmas anyagoktól mentes, biztonsággal használható. Pont olyan, amire gyermekeinknek szükségük van.

Egy szép gyerek ágyneműhuzat garnitúra mérete lehet kis ovis standard, 90x140 cm, vagy pedig már nagyobb, 140x200 cm ágyneműhuzat. Kicsi korban még mindenképpen a kicsi ovis ágyneműt használjuk.

A gyereknap meghatározó élményekkel gazdagítja kicsinyeinket. Napközben az élménydús programok az oviban, iskolában, délután pedig a biztonságot nyújtó családi kötelék és a legszebb ajándékok, amiket személyesen m i adhatunk nekik.