Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Kellemes tapintású ágynemű huzat

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 13:18

Kellemes tapintású ágynemű huzat

Nagyon fontos, hogy az ágy matracának kiválasztásán túl, figyelmet szenteljen annak is, hogy milyen típusú ágynemű kerül beszerzésre, hiszen ennek érintkezése a bőrrel, akár irritációt is kiválthat, ha rossz a minősége.Az ágynemű huzat legyen kellemes, selymes tapintású.

Nyári időszakban fontos, hogy minél jobban szellőzőn. A pamutból készített ágyneműk nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen ezek finom, puha tapintással rendelkeznek, megfelelően szellőznek. Egy ágynemű huzat esetében a mintázatnak, a színnek is nagy jelentősége van, hiszen egy ágy a hálószobában a legmeghatározóbb bútordarab.

 

Érdemes a színeket a helyiségben egymáshoz igazítani, hogy teljes legyen a harmónia. Dupla és szimpla ágyra is vásárolhat nálunk ágynemű huzatot. Nem csak felnőttekre gondolunk, hiszen nálunk gyermekének is be tudja szerezni az adott mesemintás ágyneműt. A 3D-s és a Disney mintás huzataink nagyon népszerűek.

 

Ha szeretne vásárolni Ön is különleges térhatású paplan vagy párna huzatot, akkor azt nálunk megtalálja. Minden esetben figyelünk arra,hogy megrendelőink a lehető legrészletesebb tájékoztatást kapják az adott termékkel kapcsolatban, így annak nagysága, anyagának típusa, mint legfontosabb paraméterek feltüntetésre kerülnek.

A kívánt ágynemű huzat megrendelése előtt ismerje meg a kiszállítással kapcsolatos tudnivalókat is.Virtuális polcainkon találhat törölközőket és függönyöket is, amelyek az ágynemű huzat mellett a legfontosabb elemét képezik a lakástextíliának.Elérhetőségeink megadásra kerültek, így ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot!