Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Jön a Mikulás! Meghozta az Ágynemű kedvezményeket!

Szepágynemű
Szepágynemű
2021.11.22 08:04
Jön a Mikulás! Meghozta az Ágynemű kedvezményeket!

Sokak kedvenc hónapja a december, s ezzel mi sem vagyunk másképp. Érkezik a Mikulás és a meseszép ajándékok!

 

A legkedvesebb ünnepek, a legszívmelengetőbb készülődések hónapja a december. Ekkor érkezik a Mikulás is és ezzel kezdetét veszi a karácsonyi készülődés, ajándék vásárlás.

Az év legnagyobb ünnepét éljük át az utolsó hetekben. A december a szeretet hónapja. A szívélyes vendégvárás, a békés, boldog családi vacsorák és az ajándékozás öröme belengi ilyenkor a bolygót. 
Azonban a kész, ünnepi díszbe öltözött, boldog és meleg otthonok előkészületet kívánnak. A tökéletes ajándékok beszerzése, a lakásdekorációs textíliák és a többi hangulati elem megvásárlása lehet fáradtságos, de választhatjuk a bosszankodásmentes, kényelmes vásárlást is.

A szepagynemu.hu webáruház tele van olyan szép és praktikus lakástextilekkel, amik bearanyozzák az ünnepet és ahonnan kényelmesen beszerezheted a legszebb, sőt, legakciósabb ajándékokat.

Mit hozhat a Mikulás a szepagynemu.hu webáruházból?

  • Minőségi ágyneműhuzatokat az egész családnak. Gyerek ágynemű és felnőtt pamut ágynemű is hatalmas választékban rendelhető, kényelmesen. 2 részes gyerek ágyneműhuzat, 3 részes gyerek ágyneműhuzat ovis és normál méretben is. A felnőtteknek 6 részes, nagy paplanhuzatos ágyneműhuzat akcióink vannak, de a 7 részes és a normál 6 részes minőségi ágyneműhuzatok is tengernyi mintázatban és színben kapható.
  • Mikulás és Karácsonyi díszpárna. Szebbnél szebb, magasztos ünnepi díszpárna van kínálatunkban, hogy mindenki otthonába elvihessük valamilyen szinten a meghitt, békés érzést. Különleges gépi gobelin díszpárna nagy választékban.
  • Meleg paplan-párna-kispárna garnitúra. Antiallergén, selyemangin, vagy pehely toll típusok is vannak, válaszd a család számára legkedveltebbet. Ágyneműt ajándékozni több okból is jó ötlet. Egyrészt kifejezzük vele gondoskodásunkat és féltésünket. Egy ilyen ajándék másrészt pedig maradandó, hosszú évekig hasznos.
  • Takaró, pléd. Szintén elképesztő választék tárul a vásárlók szemei elé. Gyönyörű színek és édes kis minták vannak készleten. Kutyás, cicás, tigrises, delfines, macis, vagy minimál stílusú, minta nélküli puha plédek és takarók is bekerülhetnek a Mikulás puttonyába.

Miért érdemes a szepagynemu.hu családias webáruházából beszerezni a Mikulás ajándékot?

Azért, mert nálunk mindent ingyenes szállítással rendelhetsz meg.
Rengeteg akcióval készülünk, nem csak az év utolsó hónapjában.
Saját raktárkészletünk van, ahonnan már akár másnapra kiviheti csomagod a GLS futárunk. 
Azért, mert ügyfélszolgálatunk mindig türelemmel és kedvességgel vár a vonal túloldalán, ha elakadtál a rendeléssel, vagy csak tanácsot szeretnél kérni az anyagok, a színek, stb. tekintetében.
Nálunk bárhogyan fizethetsz. Utánvéttel, kártyás fizeséssel, vagy a csomag átvételénél kártyával, a GLS futárnál.

Segíthetünk bearanyozni az idei év Mikulás ünnepét?