Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Új virágos pamut ágyneműhuzat kollekció

Szepágynemű
Szepágynemű
2023.04.17 12:16
Új virágos pamut ágyneműhuzat kollekció

Virágos kert a hálószobában! Megérkezett az új virágos pamut ágyneműhuzat kollekció, INGYENES szállítással!

Virágos rét a hálószobádban! Te is megvalósíthatod! Nem csak tavaszra és nyárra jó ötlet a virágos ágyneműhuzat garnitúra használata, hanem ősszel és télen is, amikor szürkeségbe burkolózik körülöttünk minden. Ilyenkor tavasszal viszont az egyik legjobb dolog, amit a hálószobával teszünk az az, ha új, minőségi pamut ágyneműhuzat garnitúrát húzunk fel!

Tekintsd meg az új kollekciónkat, melyben 6 új minta szerepel!

Mind-mind káprázatosan szép színvilág és minta összeállítással készült, mesebeli virágos rét hangulatot teremtve a hálószobádban. Ne aggódj, a férfiak is betakarózhatnak vele, hiszen a színvilág mindezt megengedi: szürke, bézs, zöld. Ráadásul ezek az ágyneműhuzatok kétoldalasak, tehát egyik oldaluk virágmintás, másik oldaluk pedig az ágynemű árnyalataival harmonizáló színűek.

Ezek a virágos pamut ágyneműhuzat garnitúrák gyönyörű dekorációi lesznek minden hálószobának!

Nem csak otthonainkban, hanem vendégházakban, apartmanokban is fontos megteremteni a békés, megnyugtató hangulatot, mely alapja egy puha, illatos, virágmintás ágyneműhuzat garnitúra lehet. Prémium ágyneműhuzat kollekció, ami minőségi pamut anyagból készült, tökéletes varrással, így hosszú éveken át pompázhat a hálószobában. A minták nem fakulnak ki, mosd őket akárhányszor csak szeretnéd.

A virágos pamut ágyneműhuzat sosem megy ki a divatból, mivel a megnyugtató érzés elengedhetetlen akkor, amikor pihenni szeretnénk és álomra hajtani fejünket.

Válaszd ki a megfelelő méretet közülük:

  • 7 részes: 2 db kispárnahuzat 40 x 50 cm, 2 db nagypárnahuzat 70 x 90 cm, 2 db paplanhuzat 140 x 200 cm, 1 db lepedő, 200 x 220 cm.
  • 6 részes, kétszemélyes, dupla paplanos: 2 db kispárnahuzat 40 x 50 cm, 2 db nagypárnahuzat 70 x 90 cm, 1 db nagy paplanhuzat 200 x 220 cm, 1 db nagy lepedő 220 x 240 cm.

Bújjatok össze egy nagy takaró alatt! Sosem kell lehúzni a párodról a takarót, hiszen kényelmesen elfértek alatta. Nagyon puha, zseniális tapintású pamut ágyneműhuzat, amivel betakarózva minden este a legszebb álmokba repít Téged és családod.

A virágos pamut ágyneműhuzat kollekció megfelel a szigorú Oeko-tex Standard 100 1. osztályú biztonsági tanúsítványnak, ami azt jelenti, hogy nem tartalmaz az egészségre káros anyagokat.

A www.szepagynemu.hu webáruházban olcsó pamut ágyneműhuzat garnitúrákat találsz, mindig prémium minőségben és mindig ingyenes szállítással. Fontos számunkra a véleményed, ezért szeretnénk, ha megosztanád velünk az info@szepagynemu.hu e-mail címen, vagy telefonon a +36303375363-as számon.