Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Melengető textíliák télen

Szepágynemű
Szepágynemű
2022.12.15 13:04
Melengető textíliák télen

Egy igazi téli textil jellemzője, hogy hordozza a tél motívumait és anyagában igazi pazar hangulatot áraszt, ami a szíveket is felmelegíti, nem csak a testet.

Milyen a jó téli textília?

Mindenképpen olyan, amihez jó odabújni, jó belebújni, jó megérinteni, jó betakarózni vele és jó érzés ránézni is. Ami bőrünknek is jól eső érzést kelt és szellemünknek, szívünknek is.

A finom téli textíliákkal jó betakarózni, melegen tart és elviselhetőbbé teszi a hideg napokat, estéket, éjszakákat. Szerencsések azok, akik nem csak a filmek által élhetik meg, hanem saját bőrükön tapasztalva is az igazi gyönyörű telet és karácsonyi hangulatot.

Egy kockás takaró nem csak a kanapén, hanem magunkra terítve is igazi téli hangulatot ad.

A puha pamut anyagú ágyneműhuzatok és az akril plédek, takarók is felmelegítenek, de az igazi téli hangulatot a gyapjú adja.

A gyapjú hozzátartozik az igazi télhez. Egy prémium gyapjú takaró, vagy egy nagyon meleg gyapjú paplan, párna, kispárna szintén bearanyozzák a telet.

Az igazi téli textíliák hőtartó képessége sokkal magasabb, mint a többi, hagyományos textileké. A téli textíliák nem csak hogy felmelegítenek, de bent is tartják a hőt, hogy akár egész éjszaka melegen tarthassanak.

Aki igazán fázós természetű, mindenképpen a gyapjú termékeket válassza télre.

Kedvelt és népszerű téli textília a puha takaró és pléd is.

Népszerűek ilyenkor a karácsonyi mintás plédek, a hópehely, a rénszarvas, a csillag motívumok felidézik az igazi ünnepi hangulatot. Nem csak karácsonykor érdemes választani, hanem egész télen.

A bárányos ágytakarók és plédek hozzák el az igazán téli, bekuckózós, kandalló előtt ücsörgős hangulathoz a kedvet.

Őket nem csak ágytakaróként, hanem betakarózásra is használhatod. A kétoldalas bárányos pléd egyik oldala pihe-puha selymes anyagú, másik pedig mint egy bárány. 150x200 és 200x230 cm méretben is megtalálod őket webáruházunkban.

Téli textília a karácsonyi díszpárna is.

No nem azért mert anyaga meleg lenne, hanem a látványbéli hangulata miatt. A mikulás, a fenyőfa, a télapó, a rénszarvas, az angyalok mind a karácsonyra emlékeztetnek. Többféle mintában megtalálod őket nálunk, csak tudj választani a sok gyönyörű darab között.