Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Húsvéti készülődés a színes, új, pillangós ágyneműhuzat kollekcióval.

2022.04.01 12:37
Húsvéti készülődés a színes, új, pillangós ágyneműhuzat kollekcióval.

Húsvétra felkészülve beszereztük a legújabb pillangós ágyneműhuzat kollekciót.

A pillangó minta tavasszal nagyon népszerű. Különféle kerti dekorációkat, teraszra való pillangós dekorációkat és persze a lakás belső tereiben is visszaköszönnek ilyenkor ezek a kedves mintázatok.

Mi, a szépágynemű webáruház csapatával is igyekszünk mindig szezonálisan összeválogatni a legszebb ágyneműhuzat garnitúrákat. Az új, pillangós ágyneműhuzat kollekcióba pedig azonnal beleszerettünk.

Egy szép ágynemű a hálószobában minden reggel és minden este széppé varázsolja a pillanatot.

A pillangós ágyneműhuzat pedig a tavasz, valamint a húsvét közeledtével végérvényesen köszönti az új évszakot.

A húsvéti készülődés gyerekkel és gyerekek nélkül is nagyon izgalmas. Elsősorban a hölgyek várják nagyon ezt a régi, hagyományos ünnepet. Ilyenkor felvehetjük a legszebb ruhánkat, hogy a saját kézzel festett, húsvéti hímes tojásokkal várjuk a locsolókat.

Nem árt, ha húsvétkor a lakást is szépen díszbe öltöztetjük. Egy csokor barka, egy-egy húsvéti nyuszi dekoráció, egy-egy hímes tojás és megannyi kedves, színes díszt tehetünk az asztalra.

Azonban nem csak a konyha és a nappali érdemli meg ilyenkor a szép, színes dekorációkat. A hálószoba dekorációja lehet egy gyönyörű színes ágyneműhuzat garnitúra, ami szintén emeli az ünnep fényét.

A pillangós ágyneműhuzat garnitúra mindenkinek ideális:

  • 140x200 cm 3 részes
  • 140x200 cm 7 részes
  • 200x220 cm 6 részes

garnitúrákban is készleten vannak.

A 3 részes pillangós ágyneműhuzat a kislányoknak is használható. A 140x200 cm paplanhuzatos, 70x90 cm nagypárnahuzatos, 40x50 cm kispárnahuzatos ágyneműhuzat garnitúra iskolás kortól használható a lánykáknak is. 6-7 éves kortól már lecserélhető az ovis ágyneműhuzat garnitúra a felnőtt méretűre, ami alatt már kényelmesebben alszanak.

A pillangós ágyneműhuzat garnitúra kollekció 6 különböző mintából áll.

Megtalálható benne a lila, a türkiz, a rózsaszín, a kék színösszeállítás is. Így minden stílusú hálószobába talál megfelelő színt, hogy harmonizálhasson a szoba alap színeivel. A kispárna és a nagypárna is kétoldalas, azaz mindkét oldalán szép pillangó, virág mintázat látható. A paplanhuzat pedig egyik oldalt pillangós, másik oldalt egyszínű.

A pillangós ágyneműhuzat igazi tavaszt csalogató lakástextil. Készítsd fel vele húsvétra otthonod és várd büszkén a locsolkodókat. Persze nem csak ők számítanak. Saját magadnak lesz szebb a reggeled és az estéd, ha ilyen szép pillangós ágyneműhuzat garnitúra között hajtod álomra fejed, s ébredsz reggelente.