Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Tavaszi virágos ágyneműhuzat garnitúra

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 20:35

Tavaszi virágos ágyneműhuzat, frissítés a hálószobában is

Megérkezik lassan Hozzánk a Tavasz melyet minden évben nagyon várunk.  Ebben az időszakban szoktuk otthonainkat is lomtalanítani-, és nagytakarítani. A lakás minden zuga frissítésre vár, köztük a hálószoba is.

Ebben a helyiségben is megtakarítjuk az ablakot-, portalanítunk. Átmossuk függönyeinket-, sötétítőnket, és ágyneműhuzatinkat is.Igazi  tavasz-váró virágos ágyneműhuzataink érkeztek, melyben öröm az alvás.
A virágos ágyneműhuzat hatással van a hangulatunkra, estéinkre. Nagyon jó érzés egy virágos ágyneműhuzatban tölteni az éjszakát. Bárkinek nemtől és kortól függetlenül ajánlom. A virágos 7 részes pamut ágyneműhuzat 2 személy részére kiválóan alkalmas, mivel 2 db nagypárnát-, 2 db kispárnát-, 2 db paplanhuzatot és 1 db lepedőt tartalmaz, és gombos kivitel.

Kellemes puha pamut anyaga, könnyen álomba ringat egy hosszú fáradt nap után. Figyelj oda az évszakokra, és arra hogy minden időben a lehető legkellemesebb minta vegyen kerül esténként ágyadban. Figyelj a megfelelő időben való ágynemű mosására. Ezek a mintás-, virágos pamut ágyneműhuzatok a pihenés óráira 100%-ban vigyáznak.

Jó minőségű pamut virágos ágyneműhuzat, mely színtartó-, mosható 40fokon  és nem gyűrődik-, igazán nem igényel vasalást sem. Praktikus-, mutatós és kellemes. Válaszd tehát pamut 7 részes virágos ágyneműhuzat garnitúráinkat Tavasszal  is.

Könnyen találsz hozzá illő ágytakarót-, díszpárnát esetleg függönyt-, és sötétítő kiegészítőket is. Látogass el Hozzánk és győződj meg esetleg személyesen is, milyenek a pamut 7 részes virágos ágyneműhuzatink.

 

Jó pihenést Kívánunk!