Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Milyen a divatos virág mintás ágyneműhuzat – szeretni fogod

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.22 22:58

Milyen a divatos virág mintás ágyneműhuzat?

Kimondottan virág mintás ágyneműhuzatot keresünk? Milyet válasszunk? Mi a trendi ágynemű?

Keresgélünk, van, hogy megtetszik többféle minta is a rózsaszíntől a narancs színárnyalatokig terjedő ágyneműhuzatok. Milyen a hálószoba színvilága, kellemes pasztell árnyalatok vagy inkább a harsányabb , lüktető színek?Ha a fal színe pl. fehér vagy halványkék, esetleg pl. halvány sárga akkor lenne egy szép ágyneműhuzat javaslatunk . A fehér alapon a kék levendula minta. Lenyűgöző a szemnek és pihentető lágy hangulat hantást idéz elő ez a tipusú ágyneműhuzat. Pl. ez a levendulás ágyneműhuzat, kattints rá és nézd meg>>

A levendula mintás ágyneműhuzatot akár férfiak számára is javasoljuk, mivel a színvilág illik egy férfi hálószobájába is, kék – fehér kiegészítőkkel. Nagyon mutatós ágynemű, jó belebújni a nyári szellő simogató hatását érezzük, ha betakarózunk vele ezekkel az ágyneműkkel.

Lányok és lánykák is nagyon szeretnek habos babos rózsaszínben aludni. Virág mintás ágyneműk közül javaslom a fehér alapon rózsaszín kis-virágos ágyneműt amely álomba ringat, és garantált pihenés lesz benne.

A tavasz illata és színei kelnek életre az ilyen ágyneműkön, könnyű hozzá illeszteni az ágytakarót, a sötétítő függönyt vagy az organzát.
Közeledik az ősz, és ezen évszak hangulata, mely a kissé vissza-fogott színeket hordozza.


Az ágynemű területén is a halványabb narancs terrás, barnás és zöld színek kerülnek előtérbe. Gyönyörű, üde színharmóniák pl. fehér alapon a zöld és a halvány barna tollas mintájú ágyneműk kedvesek és szépek:


Az őszi hangulat nagyon kellemes és finom, ugyanilyen ez az ágyneműhuzat is.
Válassz magadnak az éjszakákhoz hangulatos színösszeállításokat, és pihend ki magad egy kellemes tapintású ágyneműben!