Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Az egyensúlyt teremtő lila ágytakaró + párnahuzat

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 13:00

Az egyensúlyt teremtő lila ágytakaró 

Szeretnél olyan környezetben élni, mely esztétikus, dekoratív, kiegyensúlyozott és jó közérzetet áraszt? Egy ilyen lila ágytakaróval és két gyönyörű párnahuzattal az összes szempontnak megfelelve teszi tökéletessé hálószobádat.

Tudtad, hogy a lila szín az egyik legerősebben tud hatást gyakorolni környezetére, mivel sok szín keverékéből jön létre?

Energia, egyensúly, kreativitás, mind egy színben, mely most a te otthonodat is átjárhatja egy ilyen csodálatos mintákkal ellátott ágytakaró + párnahuzatok formájában.

 

Lakberendezési szempontból, egy nagyon erőteljes, karakteres szín, ez az ágytakaró és párnahuzat. Mely bizonyos árnyalatokkal kifejezetten jól mutat, és így olyan atmoszférát teremthetünk, abban a helyiségben melyben használjuk, mely a pihenésünket, gondolkodásunkat és otthoni közérzetünket is jobbá teheti, ráadásul a színterápiában a memória javítására is előszeretettel használják.

Ez az ágytakaró + párnahuzatok mindennapodat szebbé és értékesebbé teszi, ha igazán jó hangulatban szeretnéd tölteni napjaidat.

A steppelt selyemnek köszönhetően pedig, sokáig élvezheted lakásodban a tökéletes összhang és a kellemes hangulat adta előnyöket ezzel az ágytakaróval, mivel strapabíró anyaga hosszú – hosszú időn át kényelmessé, selymessé és érzékivé tudja tenni pihenéseidet.

A stílusos hálószoba egyik remek darabja ez a lila ágytakaró és a hozzá járó 2 db párnahuzat!