Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Hagyd, hogy magával ragadjon a lila pléd ágytakaró

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 14:32

Extra vastag, lila pléd ágytakaró az otthon melegéért

Pléd ágytakarók kora ismét beköszönt.

Rendkívül praktikus megoldással rendelkezik, hisz nem csak ágytakaróként állja meg tökéletesen a helyét, de plédként is egyaránt fantasztikusan működik. Kettőt egy csapásra, nevezhetjük így is, a pléd ágytakarót. Otthonod káprázatos, szemet gyönyörködtető kiegészítője lesz, imádni fogod. Alig várod majd mindennap, hogy újra belebújhass. Pihenésed sokkal kellemesebben fog telni, egy ilyen pléd ágytakaróval.
Ez a lila pléd ágytakaró mindenki örök kedvence lesz. Rendkívül dekoratív, elegáns, trendi külsővel rendelkezik. Élénk lila színe üdítő látványt nyújt. A lila szín energetikusságot közvetít, valamint nyugtató hatása köztudott. Csillapítja a stresszt, erőt ad. Egyediséget és kreativitást hordoz magában, kedély javító és önbizalmat adó. Képes egyszerre lazítani és megerősíteni. Valamint serkenti a koncentrálást. Rengeteg jótékony hatása van a lila színnek, így hát használd bátran.

Ebben a lila pléd ágytakaróban nem fogsz csalódni, erős, extra vastag anyaga, bársonyos, pihe-puha, lágy tapintása mindenki szívét megmelengeti. Simogat, amikor belebújsz. Tökéletesen helyt áll akár ágytakaróként, akár plédként szeretnéd éppen használni. Fenséges kényelmet biztosít. Ágyadon is rendkívül elegánsan fog mutatni.

Szeress bele ebbe a lenyűgöző, pompázatos, ragyogó lila pléd ágytakaróba. Ajándék gyanánt is nagyszerű választás, hisz ki ne örülne ennek a káprázatos lila pléd ágytakarónak.

Pléd ágytakarók kora ismét beköszönt.