0
Rendeléseim Pontjaim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Extra vastag, lila pléd ágytakaró az otthon melegéért


Pléd ágytakarók kora ismét beköszönt.

Rendkívül praktikus megoldással rendelkezik, hisz nem csak ágytakaróként állja meg tökéletesen a helyét, de plédként is egyaránt fantasztikusan működik. Kettőt egy csapásra, nevezhetjük így is, a pléd ágytakarót. Otthonod káprázatos, szemet gyönyörködtető kiegészítője lesz, imádni fogod. Alig várod majd mindennap, hogy újra belebújhass. Pihenésed sokkal kellemesebben fog telni, egy ilyen pléd ágytakaróval.Ez a lila pléd ágytakaró mindenki örök kedvence lesz. Rendkívül dekoratív, elegáns, trendi külsővel rendelkezik. Élénk lila színe üdítő látványt nyújt. A lila szín energetikusságot közvetít, valamint nyugtató hatása köztudott. Csillapítja a stresszt, erőt ad. Egyediséget és kreativitást hordoz magában, kedély javító és önbizalmat adó. Képes egyszerre lazítani és megerősíteni. Valamint serkenti a koncentrálást. Rengeteg jótékony hatása van a lila színnek, így hát használd bátran.
 

Ebben a lila pléd ágytakaróban nem fogsz csalódni, erős, extra vastag anyaga, bársonyos, pihe-puha, lágy tapintása mindenki szívét megmelengeti. Simogat, amikor belebújsz. Tökéletesen helyt áll akár ágytakaróként, akár plédként szeretnéd éppen használni. Fenséges kényelmet biztosít. Ágyadon is rendkívül elegánsan fog mutatni.Szeress bele ebbe a lenyűgöző, pompázatos, ragyogó lila pléd ágytakaróba. Ajándék gyanánt is nagyszerű választás, hisz ki ne örülne ennek a káprázatos lila pléd ágytakarónak.
 

Pléd ágytakarók kora ismét beköszönt.

Rendkívül praktikus megoldással rendelkezik, hisz nem csak ágytakaróként állja meg tökéletesen a helyét, de plédként is egyaránt fantasztikusan működik. Kettőt egy csapásra, nevezhetjük így is, a pléd ágytakarót. Otthonod káprázatos, szemet gyönyörködtető kiegészítője lesz, imádni fogod. Alig várod majd mindennap, hogy újra belebújhass. Pihenésed sokkal kellemesebben fog telni, egy ilyen pléd ágytakaróval. 
Címkék: extra vastag lila ágytakaró, ágytakaró

Számít az Ön véleménye! Szóljon hozzá a témához:

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail cím (nem publikus):
Honlap:
*Hozzászólás:
 
Hozzászólás beküldése