Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Válaszd bátran ezt a krém rózsaszín ágytakarót

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 14:29

Finom elegancia megtestesítője, krém rózsaszín ágytakaró

Az otthon mindenki számára a megnyugvást, a feltöltődést, a pihenést a teljes ellazulást jelenti.

Az a környezet ahová egy fáradt nap után örömmel térhetünk vissza.  Éppen ezért nagyon fontos, hogy úgy rendezzük be otthonunkat, hogy minél kellemesebben, otthonosabban érezhessük magunkat. Ebben a lakástextíliák rendkívül nagy szerepet játszanak, hisz káprázatos színekkel tölthetjük fel lakásunkat.


Az ágytakaró is egy ilyen lakástextília, nem is gondolnánk, de teljesen új külsővel ruházatjuk fel szobánk hangulatát. Az ágytakaró sokak szerint a belső énünk kimutatása, tükörképe. Az ágytakaró színe, mintázata is nagy hatással van a hangulatunkra, lelkivilágunkra, környezetünkre. Önmagunkat fejezzük ki vele. Ezért kell kiválasztani a számunkra tökéletes ágytakarót, ami minden szempontból megfelel.

Kiválasztásánál a szempontok persze mindenkinél különbözőek, a szín kérdése, a mintázat kérdése, teljesen fedje be az ágyat és lógjon le, vagy inkább kisebb kompaktabb fajtát érdemesebb választani. Nos, ezt mindenkinek magának kell eldöntenie.

Egy kis segítséget azonban tudok nyújtani ezzel az ágytakaróval, mely gyönyörű látványban részesíti használóját. Rendkívül kifinomult, trendi darab. Világos színe tágítja a teret. Mintázata elképesztő összhangot mutat. Kicsit nőies hatású, a csipetnyi halvány rózsaszínnel. Nagyon esztétikus, ízléses ágytakaró, mely szobád éke lesz. Bézs színe rendkívül jól összhangba hozható a lakás berendezésivel, hisz nagyon sok színnel kombinálható. Selymes tapintású, nem gyűrődő, mégis vastag anyagból készült. Kellemes pihenésben részesít mindenkit, aki mellette dönt.

Ez az ágytakaró igazán magával ragadó darab, ajándéknak és saját részre is kiváló választás.

Az otthon mindenki számára a megnyugvást, a feltöltődést, a pihenést a teljes ellazulást jelenti.