Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Miért jó választás a drapp ágytakaró

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.02.23 14:30

Klasszikus stílusú, trendi pasztell drapp ágytakaró

A lakástextíliák képesek otthonunkat teljesen más megvilágításban bemutatni.

Rengeteg lehetőség rejlik bennük, hogy a sablonos, megunt falak közé egy kis újdonságot, frissességet, változatosságot csaljunk be. De persze a kényelem és az otthon melege tökéletesen sértetlen maradhasson. Ilyen lakástextília az ágytakaró is, mely esztétikával és stílusértékkel bír. Vele garantáltan feldobhatod otthonod hangulatát, és teljesen megváltozathatod a helyiség arculatát.


A helyiséget nagyban határozza meg a falak színe, ezért, hogy a tökéletesen összhangot megkaphassuk célszerű a falak színéből kiindulni, az ágytakaró megválasztásánál. Nem az a lényeg, hogy egyforma színű legyen, de passzoljon hozzá, harmonizáljon vele.

Ez az ágytakaró a klasszikus, letisztult stílus kedvelőinek lesz nagy kedvence, de persze minden háztartásban megállja a helyét, hisz nem kirívó, hanem egy nagyon kellemes finom pasztell drapp színösszeállításban pompázik. Nagyon letisztult, stílusos, rendkívül ízléses ágytakaró. Színe és mintázata révén módfelett kombinálható más színekkel a szobában. Gyönyörűen passzol más bútorokhoz. Előkelőséget és eleganciát kölcsönöz a helyiségnek. És nem csak színe miatt remek választás ez az ágytakaró, de anyagát tekintve is. Kiváló minőségű, nagyon kényelmes, selymes tapintású, puha ágytakaró, melyen élmény lesz a pihenés. Nem gyűrődik, remekül mosható.

Válaszd bátran ezt a pasztell drapp ágytakarót és változtasd meg vele környezeted hangulatát finom, kifinomult, esztétikus élményben lesz részed.

A lakástextíliák képesek otthonunkat teljesen más megvilágításban bemutatni.