Telefonszámunk: +36-30-337-5363, +36-30-386-6780 | Email címünk: INFO@SZEPAGYNAMU.HU
Blog

Mindenkinek kell egy ágytakaró!

Szepágynemű
Szepágynemű
2020.10.12 10:41
Mindenkinek kell egy ágytakaró!

Az központi helyet elfoglaló ágy és az azon lévő ágytakaró, a hálószoba dísze.

Egy szép pléddel és ágytakaróval pompás hangulat varázsolható a hálószobába, abba a helyiségbe, ahol kipihenjük a nap fáradalmait.

 

Ágytakaró a legelegánsabb változattól egészen a gyerekeknek való, kis babás ágytakaróig megtalálható webáruházunkban. Nálunk biztos, hogy megtalálod a kedvenced a bőséges kínálatunkban. Szeretjük a szép dolgokat, ezért igyekszünk ágytakaró és pléd kategóriánkat is úgy kialakítani, hogy mindenkinek kedvezhessünk. Jó minőség, esztétikusság és extra kényelem vár Rád, ha rátalálsz webshopunkban a kedvencedre.

Ágytakarót minden évszakban használunk, mindegy hogy kánikula tombol odakint, vagy a mínuszok, szeretjük az ágytakarókat és a plédeket. Kétféle funkciót látnak el. Egyrészt letakarhatjuk vele az ágyat, ha nem szokásunk megágyazni minden reggel. De ha jobban érezzük magunkat úgy, hogy az ágynemű a helyén, az ágyneműtartóban várja ki az estét, akkor is szeretünk ágytakarót leteríteni. Így óvjuk az ágyat a piszkolódástól és az idő előtti elhasználódástól, kopástól.

Másik funkciója az ágytakaró plédnek, hogy az ágy helyett saját magunkat takarjuk be vele, amikor fázunk. A nappaliban és a hálószobában egyaránt felemelő érzés egy pihe-puha pléd látványa és a tudat, hogy bármikor magunkra teríthetjük, ha a kelleténél fáradtabbak vagyunk, és jobban fázunk.

A gyermekeknek, kislányoknak és kisfiúknak való csodaszép Disney mesefigurás plédek epekedve várják szerető kis gazdáikat. PókemberMancs Őrjárat, és a többi kis cukiságos figura alig várja, hogy vigyázhasson gyermekeidre és betakarózhassanak velük bármikor. A gyerekszoba hangulatát is meghatározza egy kedves kis pléd, ágytakaró, ami színes, vidám és nagyon meleg, puha anyagú.

Színben, mintában nagyon sokféle típus van, mert szeretünk mindenkire gondolni, a kicsiktől a nagyokig, a nőktől a férfiakig. A bordótól a feketéig, mindent megtalálsz egy helyen!

Milyen méretű ágytakarót szeretnél? Nálunk az egyszemélyes ágyra valótól a hatalmas franciaágyra is megtalálod a legszebbet.

Válassz egy praktikus, sokoldalú ágytakarót, plédet és tedd színessé a hétköznapokat. Add meg magadnak és hálószobádnak a meleg, puha, selymes pléd érzését, hogy minden nap és este a lehető legkellemesebben telhessen.